Home Greek News Συνελήφθη γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας για πλαστογραφία: Έχει καταδικαστεί σε 33 χρόνια φυλάκιση!

Συνελήφθη γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας για πλαστογραφία: Έχει καταδικαστεί σε 33 χρόνια φυλάκιση!

by _
0 comment 126 views

ProNews.gr: Συνελήφθη γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας για πλαστογραφία: Έχει καταδικαστεί σε 33 χρόνια φυλάκιση!


H είδηση πως συνελήφθη γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας έπεσε σαν «κεραυνός»

Άνδρες της Ασφάλειας Νέας Σμύρνης συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης τον Γεώργιο – Σπυρίδωνα Λαιμό, γιο του Παναγιώτη Λαιμού, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Εκκρεμούσαν εις βάρος του τέσσερα εντάλματα σύλληψης για πλαστογραφία και άλλα αδικήματα, αφού ο Σπύρος Λαιμός έχει συνολικά καταδικαστεί σε 33 χρόνια φυλάκισης. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr ο Σπύρος Λαιμός δραστηριοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια κυρίως στην Ελβετία.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούν απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για απάτη και πλαστογραφία με ποινή κάθειρξης 12 ετών, απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για απάτες με ποινή κάθειρξης 10 ετών, απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για κάθειρξη 8 ετών και απόφαση του Τριμελούς για απάτη, με κάθειρξη 3 ετών.

Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα είχε εκδοθεί ένταλμα από τέταρτο τακτικό ανακριτή για απάτη.

O συλληφθείς χρησιμοποιούσε το όνομα της οικογένειάς του για τις δραστηριότητές του. Μάλιστα συνελήφθη όταν έβγαλε τον σκύλο του βόλτα!

Ο Σπύρος Λαιμός αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα…

Η οικογένεια Λαιμού ασχολήθηκε με την ναυτιλία το 1905 με την απόκτηση του ατμόπλοιου «Μαριέττα Ράλλη» από κοινού με τις Οικογένειες Πατέρα και Χατζηπατέρα. Είναι μία από τις πλέον πολυπληθείς του ελληνικού εφοπλισμού.

Ο Σπύρος Λαιμός όταν συνελήφθη ενημέρωσε τους άνδρες Ασφαλείας ότι είναι γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, αλλά ζήτησε παράλληλα να μην ενημερωθεί η οικογένειά του για τη σύλληψη.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/819626_synelifthi-gonos-gnostis-efoplistikis-oikogeneias-gia?fbclid=IwAR3c8BrAfUb69l1mqG0obY4rZMV5oeE7LFMn00FE59bSZ5vcxRZ_uM7s4c8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr