Home Greek News Ότι δεν κατάφερε όλη η Ευρώπη το πέτυχε το πτηνό! ΜΑΣΟΝΟΣ κι ο «σουλτάνος» Ερντογάν! [αποδείξεις]

Ότι δεν κατάφερε όλη η Ευρώπη το πέτυχε το πτηνό! ΜΑΣΟΝΟΣ κι ο «σουλτάνος» Ερντογάν! [αποδείξεις]

by _
0 comment 219 views

Ότι δεν κατάφερε όλη η Ευρώπη το πέτυχε το πτηνό! ΜΑΣΟΝΟΣ κι ο «σουλτάνος» Ερντογάν!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η ακόλουθη εικόνα ενος δελτίου ιδιότητος μέλους κάποιας μασονικής οργανώσεως που ανήκει στον… Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον πρόεδρο της Τουρκίας! Αυτό επιβεβαιώσει 100 τοις 100 το ΓΕΓΟΝΟΣ πως (1ον) ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ εκτός αν γίνει πρώτα…ΜΑΣΟΝΟΣ και (2ον) είναι η ΜΑΣΟΝΙΑ που συνδέει όλα τα κράτη και κυβερνήσεις του κόσμους για έναν ΚΟΙΝΟΝ ΣΚΟΠΟΝ που είναι (3ον) την προώθηση των σχεδίων των…ΕΒΡΑΙΩΝ για παγκόσμια κυριαρχία διότι (4ον) η Μασονία δεν είναι τίποτε ἀλλο απὀ…Ιουδαϊσμό για τους μη Εβραίους. Ο Ερντογάν πάντως και σύμφωνα με πολλούς Τούρκους, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΗΣ.

Δεν είναι ότι οι Εβραίοι δεν είναι κι αυτοί Μασόνοι. ΕΙΝΑΙ (βλέπε την στοά B’nai B’rith των…ΕΒΡΑΙΩΝ που προετοίμασαν την πολιτικήν οδόν για τον…ΚΕΜΑΛ στην…ΤΟΥΚΙΑ). Αλλά την Μασονίαν την ίδρυσαν για να προσεταιριστούν τους μη Εβραίους…!!!

Έχουν γραφτεί τα χίλια όσα για αυτό το θέμα εδώ και εκατοντάδες χρόνια, αρκεί εμείς να…ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ στους…ΚΡΥΦΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ και τις…ΚΡΥΦΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ, για να σας δώσω να καταλάβετε, αυτό που γίνεται με τον Ερντογάν με τις προκλήσεις του πανΝΤΟΥ γίνεται για το…ΘΕΑΘΗΝΑΙ διότι σε αυτό το μεγάλο νεοταξικό δράμα-ψευτοαφήγημα, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ…ΡΟΛΟ

Κι όμως, ότι δεν κατάφερε όλη η Ευρώπη (αφού είναι κι αυτή υπο τον έλεγχον της Μασονίας) με το να βάλει τον χαζό «σουλτάνο» στη θέση του για ευνόητους λόγους, το πέτυχε το πτηνόν! Εύγε πουλί!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr