Home Greek News Τα «έχασαν» οι δημοσιογράφοι: Δασκάλα αποκαλύπτει την αλήθεια για τους «μετανάστες» στο Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα «έχασαν» οι δημοσιογράφοι: Δασκάλα αποκαλύπτει την αλήθεια για τους «μετανάστες» στο Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 88 views

Τα «έχασαν» οι δημοσιογράφοι: Δασκάλα αποκαλύπτει την αλήθεια για τους «μετανάστες» στο Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)


Μου μπλόκαραν τον δρόμο, αναγκάστηκα να κάνω αναστροφή και να φύγω!

Η Κατερίνα Φωτιάδου είναι δασκάλα στους Μεταξάδες, ένα χωριό του Διδυμοτείχου!

Κάθε μέρα είναι υποχρεωμένη να διανύει μια απόσταση 235 χιλιομέτρων για να πάει στο σχολείο που διδάσκει…

Μιλώντας στο Open TV έκανε λόγο για καθημερινά φαινόμενα που βιώνουν οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών, λόγω της παράνομης μετανάστευσης.

«Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου, είναι δυστυχώς συνηθισμένη. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά. Μπλοκάρουν δρόμους. Μια πολυάριθμη ομάδα παράνομων μεταναστών, μου ανέκοψε την πορεία, πετώντας στο δρόμο τους σάκους τους. Έγινε στις 8:00 το πρωί» τόνισε η κυρία Φωτιάδου, αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους.

Κληθείσα να απαντήσει πώς ένιωσε αλλά και πώς αντέδρασε, επεσήμανε:

«Ας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας τη λογική: Ένα αυτοκίνητο, μία οδηγός, μία ομάδα πολυάριθμη νεαρών ανδρών. Πού θα έμπαιναν όλοι αν μου το έπαιρναν; Εγώ τι θα γινόμουν παρέα με τους υπόλοιπους; Τρόμαξα, όμως αντέδρασα όπως έπρεπε. Κοκάλωσα το αμάξι, έκανα αναστροφή κι έφυγα. Ευτυχώς έχω συνηθίσει να οδηγώ σε στενούς επαρχιακούς δρόμους κι αντέδρασα ακαριαία. Οι παράτυποι μετανάστες κρύβονται στα δέντρα μέσα και πετάγονται μπροστά μας. Η αστυνομία κάνει μπλόκα, πολλά, αλλά είναι πολύ μεγάλος ο νομός μας με ιδιαίτερη μορφολογία.

Έκανα αναφορά στην αστυνομία  κι αναλόγως θα πράξει για να μην το βιώσει κι άλλος. Η κατεύθυνσή τους είναι προς την Εγνατία Οδό» καταλήγει.

Οι δημοσιογράφοι την ρωτούσαν συνεχώς πως άντεξε όλο αυτό το πράγμα, γυναίκα μόνο με τόσους άντρες να την απειλούν, ουσιαστικά, για να σταματήσει.

Η γυναίκα μίλησε ξεκάθαρα για «νεαρούς άνδρες» και όχι για «οικογένειες προσφύγων»!


ΦΩΤΟ VIDEO SCREENSHOT

https://www.el.gr/ellada/refuges/ta-echasan-oi-dimosiografoi-daskala/?fbclid=IwAR1C7VZe6yzeDiyw41A-xmn-BBGcBwmt0NZ0o1FdmlBHS_aIKnGzMnqTFUE

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr