Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι συγκεντρώσεις κατά της μεταφοράς παρανόμων αλλοδαπών σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και στη Νάουσα, όπου συγκεντρώθηκαν εκ νέου, Έλληνες πολίτες διαμαρτυρόμενοι για την μεταφορά λαθρομεταναστών στην περιοχή τους.

Μια νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την μεταφορά προσφύγων στην ενδοχώρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νάουσα. Κάτοικοι από τη Νάουσα και τις γύρω περιοχές συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία αντιδρώντας στη μεταφορά παρανόμων μεταναστών, σύμφωνα με τον ιστότοπο foninaousis.gr.

Επρόκειτο, σύμφωνα με το ίδιο μέσο για την τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των προσφύγων που έφθασαν στην πόλη. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα και ακολούθησε πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθούν εντάσεις.

Νωρίτερα σήμερα, κάτοικοι της περιοχής έκλεισαν τους δρόμους με τα οχήματά τους, αφού είχαν ενημερωθεί ότι θα έφταναν στην περιοχή λεωφορεία με μετανάστες, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους.