Home Greek News Δικάζεται σήμερα ο Σώρρας καθώς και ο…ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. Χμμμ….

Δικάζεται σήμερα ο Σώρρας καθώς και ο…ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. Χμμμ….

by _
0 comment 35 views

Δικάζεται σήμερα ο Σώρρας καθώς και ο…ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. Χμμμ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αναμένεται στην Πάτρα θα καθίσει σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας.

Ο Αρτέμης Σώρρας κατηγορείται για απάτη κατά του Δημοσίου, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, από τον Ιούνιο του 2018 και μαζί του κατηγορούνται άλλα 22 άτομα, καθώς με την πρόφαση «τρισεκατομμυρίων δολαρίων» έπειθαν τους φορολογούμενους ότι θα ξεπληρώσουν τα χρέη τους και τελικώς εξαπατήθηκαν δεκάδες πολίτες.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από το 2012 ως το 2016 παρέστησαν εν γνώσει τους ψευδώς σε μεγάλο αριθμό οφειλετών δημοσίου τραπεζών και ασφαλιστικών οργανισμών, ότι ο Αρτέμιος Σώρρας διέθετε αμύθητη περιουσία αναφέροντας ως πηγή προελεύσεως την κληρονομιά 28 μετοχών της Τράπεζας Ανατολής.

Πώς δρούσε ο Αρτέμης Σώρρας

Ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του, έπαιρναν 5 ευρώ από κάθε μέλος για την εγγραφή στην Ελλήνων Συνέλευσις, 5 ευρώ μηνιαία συνδρομή κι από 5-200 ευρώ για την παραλαβή εξώδικης δήλωσης για διαγραφή των χρεών. Η ζημιά στο Δημόσιο υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ ενώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έφθασαν τις 348.590 ευρώ, με αυτές στο ΙΚΑ να ξεπερνούν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!

Να σας θυμίσουμε., ΕΠΙΣΗΣ, ότι η δίκη τόσον του κου Αρτέμη Σώρρα όσον και του κου…ΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ λαμβάνουν χώρα ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.

Να σας θυμίσουμε επίσης το είχαμε βγάλει πέρσι για τον Σώρρα σε σχέση με τις διαδηλώσεις στις…ΠΡΕΣΠΕΣ. Διαβάστε το παρακάτω για να καταλάβετε…


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Επιχείρηση Σώρρας” εναντίον λαϊκών αντιδράσεων για το ζήτημα των Σκοπίων!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Eπιχείρηση Σώρρας” εναντίον λαϊκών αντιδράσεων για το ζήτημα των Σκοπίων!!!

Τι θα είναι τελικά…ΚΟΡΟΪΔΑ;;; SWEET DREAMS ή…ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ;;; Κι όμως, WHO AM I TO DISAGREE διότι… EVERYBODY IS LOOKING FOR SOMETHING, έτσι δεν είναι;;;

Έλάτε …ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ….

Some of them want to use you
Some of them want to get used by you
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused….

-από το 2018 και ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ιδιαίτερα εν όψει του ξεπουλήματος της…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !!!….

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότεροι από 15 μήνες, προκειμένου να συληφθεί ο “άφαντος” μέχρι και της 15 Ιουνίου 2018,  Αρτέμης Σώρρας, από την ημέρα που ο δημοσιογράφος, και διευθυνητής έκδοσης της ΠΡΩΙΝΗΣ(της Νέας Υόρκης)  Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, κατέθεσε μηνυτήριο αναφορά, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 18 Ιανουαρίου του 2017. Μηνυτήριος αναφορά   με ένα φάκελο γεμάτο στοιχεία! Στοιχεία που στοιχειοθετούσαν και “έδεναν” 6 κακουργηματικές πράξεις, με βαρύτερη εκείνη της σύστασης, διεύθυνσης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης. Μέχρι εκείνη την στιγμή, την 18η Ιανουρίου 2017, είχαν προηγηθεί και άλλες σπασμωδικές νομικές ενέργειες, με κορυφαία εκείνη του π. υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού, πάλι με στοιχεία που του είχε ενχειρίσει το 2012 ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος όταν δήλωνε δημοσίως ότι είναι απατεώνας ο Αρτέμης Σώρρας, μάλλον προς εντυπωσιασμό, παρά διότι ασχολήθηκε επί της ουσίας αφού όταν ήρθε η στιγμή να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, ο κ. Γεωργιάδης, προτίμησε να “καταθέσει” δια “αντιπροσώπου”… Ανάλογες ενέργειες είχαν προηγηθεί και από άλλους που στο πόδι και εντελώς πρόχειρα και με κανένα ουσιαστικό στοιχείο, κατέθεταν μηνύσεις, χωρίς ουσιώδη στοιχεία με αποτέλεσμα να καταλήγουν στο αρχείο… Ας δούμε τι προηγήθηκε. 

Τονίζεται ότι η πολύχρονη δημοσιογραφική έρευνα του Αλ. Στεφανόπουλου και όσα στοιχεία, κατέθεσε, – ήταν αυτά που  εν τέλει οδήγησαν τον εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη λίγες μόνον ημέρες μετά την μήνυση του Αλ. Στεφανόπουλου. Μήνυση που άνοιξε τον δρόμο στην Ελληνική Δικαιοσύνη για ουσιώδη δικαστική έρευνα που αφορά στην δράση του  Αρ. Σώρρα.

Σύμφωνα τώρα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ/ GREEKAMERICANNEWSAGENCY το οποίο συνέχιζε διακριτικά να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης του Αρτέμη Σώρρα πριν και μετά την κατάθεση της μηνυτήριου αναφοράς, οι Ελληνικές διωκτικές αρχές, γνώριζαν από τις πρώτες στιγμές που εξαφανίστηκε ο υπόδικος καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας και ενημέρωναν τους ανωτέρους τους για κάθε κίνηση του υπόδικου.

Ήξεραν κάθε του κίνηση. Κάθε του κρησφύγετο ήταν γνωστό από τις πρώτες ημέρες που εξαφανίστηκε ωστόσο οι εντολές που είχαν ήταν “να μη τον χάσουν από τα μάτια τους(!)…και να περιμένουν σχετικές οδηγίες…”

ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ της 15ης και 16ης Ιουνίου ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΩΡΡΑ ως αντιπερισπασμό για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης…

Οι οδηγίες από τους ανωτέρους για την σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα,  ως εκ θαυματος ήρθαν, την ημέρα που εξαγγέλθηκε-στις 13 Ιουνίου και ενώ έβραζε η Ελλάδα-  νέα μεγάλη κινητοποίηση στην Αθήνα στις 15 και 16 Ιουνίου, ημέρες που η χώρα βρίσκονταν στα κάγγελα με αφορμή την επικείμενη συμφωνία με το κράτος των Σκοπίων!

Η κυβέρνηση φοβούμενη μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις, και προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη για ακόμα μια φορά, όπως συνέβη και την νύχτα του μεγαλειώδους συλλαλητήριου της 4ης Φεβρουαρίου που έριξε στο παιχνίδι των εντυπώσεων για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης την υπόθεση NOVARTIS, – υπόθεση που πήγε άπατη- και   ενώ γνώριζε εξ αρχής που κρύβοταν ο Αρ. Σώρρας, με την αναγγελία των κινητοποιήσεων σε Αθήνα και Πισοδέρι,  ενεργοποιεί την επιχείριση «Αρτέμης Σώρρας»  και έτσι το κράτος ενεργοποιείται  για την σύλληψη του! Ελπίζοντας στην αλλαγή ατζέντας από όσα διαδραματίζοταν μέσα και έξω από την Βουλή με την ψήφιση επί της προτάσεως μομφής της Ν. Δ.

GREEKAMERICANNEWSAGNECY:  ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Πηγή >> http://www.greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-50-12/55088-%CE%B1%CF%80%CE


#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija#RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija#RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία#Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα,

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr