Home Greek News Η εγγονή του Ντ. Ροκφέλερ, Αριάνα, ομολογεί για τη συνεχή εμπλοκή της οικογένειάς της στα ελληνικά θέματα!

Η εγγονή του Ντ. Ροκφέλερ, Αριάνα, ομολογεί για τη συνεχή εμπλοκή της οικογένειάς της στα ελληνικά θέματα!

by _
0 comment 627 views

Η εγγονή του Ντ. Ροκφέλερ ομολογεί για τη συνεχή εμπλοκή της οικογένειάς της στα ελληνικά θέματα!!!

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ «ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΕ» ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ…ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ!!!

ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ κι η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους εξουσιαστές και…ΣΦΑΓΕΙΣ του κόσμου τούτου!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το σάιτ GreekReporter.com σχετικά με την επίσκεψη της εγγονής του Ντέιβιντ Ροκφέλερ στην Ελλάδα, Αριάνας Ροκφέλερ….

Η Αριάνα Ροκφέλερ, η εγγονή του φιλάνθρωπου David Rockefeller Sr. (Ντέιβιντ Ροκφέλερ), δήλωσε την Τετάρτη ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ θα συνεχίσει την κληρονομιά του για συνεχή συμμετοχή στα ελληνικά θέματα κατά τη συνάντησή της στην Αθήνα με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Η κληρονόμος του Ροκφέλερ ανέφερε επίσης ότι η σχέση της οικογένειάς της με την Ελλάδα χρονολογείται εδώ και δεκαετίες. Ο παππούς της, ο John D. Rockefeller ο νεώτερος, εκτιμούσε και λάτρευε όλα τα αρχαία πράγματα, ειδικά την ιστορία της αρχαίας Αθήνας, του Περικλή και της δημιουργίας της Ακρόπολης.

Ο David Rockefeller διατήρησε, επίσης, την αγάπη της οικογένειάς του για την Ελλάδα και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό με την επίσκεψη του Αγίου Όρους.

Το 1929, το Ίδρυμα παρείχε το κεφάλαιο για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Μουσείου της Αρχαίας Αγοράς μαζί με υποτροφίες για την εκπαίδευση αρχαιολόγων. Επιπλέον, το Ίδρυμα Rockefeller χρηματοδοτούσε συνεχείς ανασκαφές στην Αγορά καθ΄ όλη τη δεκαετία του 1930.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η Rockefeller εδώρισε εις τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού έναν τόμον των απομνημονεύματων του παππού της μαζί με ένα αντίγραφο αρχείου δωρεάς από το Ίδρυμα Rockefeller το 1949.

Αυτό το κληροδότημα έδωσε $ 150.000 στην Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών για να συνεχίσουν το έργο ανασκαφών τους την αρχαία Αγορά. Το πρωτότυπο έγγραφο βρίσκεται στα αρχεία του Ιδρύματος Rockefeller στη Νέα Υόρκη.

Η Ariana Ροκφέλερ υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Το Ταμείο David Rockefeller (The David Rockefeller Fund), το οποίο ιδρύθηκε από τον παππού της, τον David Rockefeller, Sr.

ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΙ ΤΟ…ΠΑΣΟΚ

Ναι μιλάμε για την ΙΔΙΑΝ οικογένεια Ροκφέλερ που, σε συνεργασία με τους Ρότσιλντ και άλλες πάμπλουτες οικογένειες…ΕΒΡΑΪΚΕΣ (το ύπαρκτό τους επίθετο είναι , έχει συμβάλει κι αυτή στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ πολλών χωρών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της…ΕΛΛΑΔΟΣ, διότι ήταν ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο εξαιρετικά ΜΙΣΗΤΟΣ από όλα τα έθνη εκεί έξω, που, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΙΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, είχε δώσει $100 εκατομμύρια στον…ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για να ιδρύσει το…ΠΑΣΟΚ, το πιο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, κάτι το οποίον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ!

Διαβάστε το αρθρο με τίτλο «Κρυφή συνάντηση «Ροκφέλερ» με Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)» να καταλάβετε πως τις σχέσεις της με τους Ροκφέλερ ΔΕΝ τις έχει αποκόψει ΠΟΤΕ η οικογένεια…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!…

Δείτε τώρα τη σημερινή μου εκπομπή πάνω σε αυτό το θέμα:

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/652241104981948/

Η ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…ΡΟΚΦΕΛΕΡ – ΣΥΝΔΕΜΣΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…ΤΟΥΡΚΟΥΣ…

Ήταν το 1492 οπότε ο βασιλιάς Φερδινάνδος και η βασίλισσα Ισαβέλλα της Ισπανίας εξεδίωξαν τους Εβραίους από τη χώρα τους –για ευνόητους λόγους!- και κατέσχαν τον παράνομα αποκτηθέντα πλούτο τους. Την εποχή εκείνη η οικογένεια του Ροκφέλερ μετακόμισε στην….Τουρκική, Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία καλωσόριζα τότε τους….ΕΒΡΑΙΟΥΣ, θεωρώντας τους ως «φτωχον και διωκόμενον» λαόν…!!!

Ο παππούς του πρώην Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Νέλσον Ροκφέλερ, παραδέχτηκε μια φορά ότι η οικογένειά του κάποτε μετακόμισε από την Τουρκία στη Γαλλία. Ήταν από τη Γαλλία που μετακόμισαν μετά στην Αμερική. Ο John D. Rockefeller, Sr., ήταν ένας πλούσιος άνθρωπος πριν ακόμα αναλάβει την μεγάλη πετρελαϊκή εταιρεία Standard Oil Co., η οποία έκανε την οικογένειά τους μία από τις πλουσιότερες στον κόσμο.

Κανείς όμωε δεν έχει εξηγήσει ποτέ πώς αυτή η οικογένεια απέκτησε τέτοιο πλούτο μόλις έφθασαν στην Αμερική από τη Γαλλία. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ: ΜΕΣΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι η οικογένεια Rockeffeler πήρε τα χρήματά της από τους Rothschilds και ήταν αρχικά οι πράκτορές τους στην αγορά χριστιανικών επιχειρήσεων στην Αμερική. Οι “Μαραννοί” (Morranos) ήταν / είναι Εβραίοι που προσποιούνται ότι «ασπάζονται» τον Χριστιανισμό, ώστε να εξαπατήσουν τους Χριστιανούς στις επιχειρηματικές τους συναλλαγές και όχι μόνο, αλλά μυστικά συνέχισαν να προσκολλώνται εις τον Ιουδαϊσμό σε μυστικά τελετουργικά. Γι ‘αυτό το λόγο, οι Ροκφέλερ ήταν και οι Εβραίοι Morrano που θα αποτελούσαν το πιο τέλειο εργαλείο των Rothschild (Ρότσιλντ) της Γαλλίας, των ΗΠΑ και αλλού, που για αιώνες χρησιμοποίησαν μυστικούς πράκτορες για να συνεχίσουν το έργο τους.

ΕΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΟ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ…!!!…

ΠΟΙΕΣ «θεωρίες συνωμοσίας»??!!! ΙΔΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπής στο βιβλίο του «Η Ελλάδα Ξανασταυρώνεται», δημοσίευσε ένα αντίγραφο ενος επίσημου εγγράφου που προήλθε απο «το Γραφείο Στρατιωτικής Συνεργασίας των ΗΠΑ» (the US Office of Military Cooperation (OMC) και με στοιχεία ταυτότητας «Απόρρητο 7271 / NSA / 1158-AR / 29»…

Είχε βάλει την υπογραφή του πάνω σε αυτό το έγγραφο Ανδρέας Παπανδρέου με τις οδηγίες που θα του δοθούν από αυτούς που θα τον χρηματοδοτούν με απίστευτη γενναιοδωρία. Αυτό το έγγραφο είναι γνωστό απο πολλούς Ελληνες στην Ελλάδα (το οποίο βρίσκεται εύκολα στο διαδύκτυο) και ΔΕΝ έχει διαψευστεί ποτέ απο κανέναν κυβερνητικό αξιοματούχο.

Όμως, δεν μένουμε εδώ…

γιατί υπάρχουν κι ΆΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ για αυτό. Εδώ βλέπουμε το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου στη σελίδα 89* αυτής της έκθεσης του Ιδρύματος Rockefeller (Ροκφέλερ) απο το 1961 που αναφέρεται ως ο «Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών της Αθήνας», το οποίο είχε άμεσες σχέσεις με το Ίδρυμα Ροκφέλερ.

Φυσικά στη σελίδα 88* της ίδιας έκθεσης αυτής, βλέπουμε αυτό να επαληθεύεται. Δείτε το πιο κάτω.

Ο σύνδεσμος εδώ μεταξύ του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών της Αθήνας με το Πανεπιστήμιο Berkley είναι εμφανής, αλλά ας σημειωθεί εδώ πίσης ότι το Berkley χρηματοδοτείται απο τους ίδιους τους…ΡΟΚΦΈΛΕΡ. Εδώ βλέπουμε τη σύνδεση, τη σχέση μεταξύ Α. Παπανδρέου, Berkley και των Ροκφέλερ.

*The Rockefeller Foundation Report from 1961, pages 88-89 | Link: http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/3e6c5fe6-4571-4dae-bdc0-803148f498e9-1961.pdf

Παρακάτω εδώ έχουμε ένα απόσπασμα* από το βιβλίο “Andreas Papandreou: The Making of a Greek Democrat and Political Maverick” («Ανδρέας Παπανδρέου: Η δημιουργία ενός Έλληνα Δημοκράτη και Πολιτικού Αποστάτη Μάβερικ) το οποίο δείχνει μια υποσημείωση το οποίο αναφέρει ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου που έχει να κάνει με ένα επίσημο Υπόμνημα του Λευού Οίκου, σχετικά με τον ίδιο τον Παπανδρέου, που συντάχθηκε το 1961. Προσέξτε εδώ την αναφορά στο πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Dean Rusk, ο οποίος, όταν ήταν Πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, έλαβε την έγκριση για τη χρηματοδότηση του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών στην Αθήνα του Α. Παπανδρέου!

Οι διασυνδέσεις μεταξύ του Ανδρέα Παπανδρέου και των Ροκφέλερ είναι τόσο καλά τεκμιριωμένες και είναι και καταγεγραμένες στα επίσημα αρχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

*Andreas Papandreou: The Making of a Greek Democrat and Political Maverick, by Stan Draenos, pg. 313 | I.B.Tauris, Jul 15, 2012 – Biography & Autobiography, λινκ: https://books.google.com/books? / #CenterofEconomicResearchAthens
_______________________________________________________________________

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΩ ΓΙΑ…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είχει δηλώσει την δεκ. του 1990 τα εξής επιβεβαιωτικά σχετικά με αυτήν την συνωμοσία που σας περιγράφουν στο παρόν άρθρο. Οπότε, όποιος διαβάσει την εξής δήλωση του Ροκφέλερ, δεν θα έχει μετά ΚΑΜΙΑ αμφιβολία εδώ ότι

«Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι (η οικογένεια Rockefeller) αποτελεί μέρος μιάς μυστικής κλίκας που εργάζονται κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και για συνωμοσία με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια κυβέρνηση και οικονομική δομή — έναν κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτό είναι η κατηγορία, τότε κρίνομαι ένοχος, και είμαι περήφανος για αυτό.». – ο David Rockefeller στα απομνημονεύματά του, σελ. 405

ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ» ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΟΠΟΤΕ…ΠΟΙΑ «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙ» ΜΩΡΕ;;;!!!


Αρχικό άρθρο στα Αγγλικά, μεταφρασμένα στα Ελληνικά από τον Ιωάννη Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» >> https://greece.greekreporter.com/2019/11/01/rockefeller-foundation-vows-to-continue-legacy-of-involvement-in-greek-issues/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr