Home Greek News Κάτοικοι στην Κω «έκλεισαν» το λιμάνι κι εμπόδισαν την απόβαση των αλλοδαπών – Επιστρατεύτηκαν και μηχανήματα (upd)

Κάτοικοι στην Κω «έκλεισαν» το λιμάνι κι εμπόδισαν την απόβαση των αλλοδαπών – Επιστρατεύτηκαν και μηχανήματα (upd)

by _
0 comment 141 views

Κάτοικοι στην Κω «έκλεισαν» το λιμάνι κι εμπόδισαν την απόβαση των αλλοδαπών – Επιστρατεύτηκαν και μηχανήματα (upd)


(Αρχικό κείμενο 8:30) Η κατάσταση στα ακριτικά νησιά αλλά και στη χώρα γενικότερα έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους αλλοδαπούς να εισβάλλουν καθημερινά και πλέον με το νέο νομοσχέδιο να προορίζονται για μόνιμη εγκατάσταση. 

Πλέον οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών εφόσον βλέπουν πως «με το καλό» οι εκκλήσεις τους δεν εισακούονται συγκεντρώνονται στα λιμάνια και εμποδίζουν την κάθοδο των αλλοδαπών στα νησιά τους.

Στο λιμάνι της Κω βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Κω μαζί με πολίτες για να εμποδίσουν νέες μετακινήσεις παράνομων μεταναστών προς το νησί, καθώς οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται στην Κω να φτάνουν τους 4500….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/817920_katoikoi-stin-ko-ekleisan-limani-gia-na-empodisoyn-tin

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr