Home Greek News Να ΓΙΑΤΙ οι «πρόσφυγες» έρχονται στην Ελλάδα: Μυστική οδηγία των ΗΠΑ απαγορεύει στον ΟΗΕ να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της Συρίας μέχρι να φύγει ο Ασάνντ!

Να ΓΙΑΤΙ οι «πρόσφυγες» έρχονται στην Ελλάδα: Μυστική οδηγία των ΗΠΑ απαγορεύει στον ΟΗΕ να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της Συρίας μέχρι να φύγει ο Ασάνντ!

by _
0 comment 56 views

Να ΓΙΑΤΙ οι πρόσφυγες και «μετανάστες» έρχονται στην Ελλάδα και «στοιβάζονται» στα νησιά μας και μεταφέρονται και στην ενδοχώρα: Μυστική οδηγία των ΗΠΑ που απαγορεύει στον ΟΗΕ να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της Συρίας μέχρι να φύγει οριστικά από την κυβέρνηση ο Ασάντ!!!

Το είχε αποκαλύψει πέρσι ο Λάβροφ αλλά ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ που του έδιναν σημασία!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο του rt.com δημοσιεύθηκε πέρσι αλλά είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσο ποτέ όσον αφορά το μεταναστευτικό/προσφυγικό. Εν ολίγοις, ο κ Λάβροφ αποκάλυψε πέρσι ότι υπάρχει μια μυστική οδηγία των ΗΠΑ που λέει ότι ο ΟΗΕ και οι οργανισμοί του ΔΕΝ θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους πόρους προκειμένου να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της Συρίας μέχρι να φύγει μια και καλή από την κύβερβηση εκεί ο Ασάντ.  Και μέχρι να φύγει ο Ασάντ, ο πόλεμος εκεί θα συνεχιστεί και οι Σύριοι πρόσφυγες…ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!

Αλλά μόνο αυτό, διότι όσον αφορά το μεταναστευτικό/προσφυγικό, αυτήν την κατάσταση θα συνεχίσουν να την ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ οι…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ δήθεν «πρόσφυγες» και «μετανάστες» που δεν είναι καν Σύριοι!!!

ΔΗΛΑΔΗ, αυτό το δίλημμα με τους πρόσφυγες και μετανάστες θα μπορούσε να είναι είχει επιλυθεί ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ αν δεν ήταν για την επίμονη στάση των ΗΠΑ απέναντι στο «καθεστώς» του «κακού» Ασάντ!!! Και ΓΙΑΤΙ τον Ασάντ τον έχουν χαρακτηρήσει ως τέτοιον;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ….ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! 


Λαβρόφ Η «μυστική οδηγία» απαγορεύει στους οργανισμούς του ΟΗΕ να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της Συρίας μέχρι την «πολιτική μετάβαση» 

20 Αυγ, 2018 17:08 / Ενημερώθηκε πριν από 1 χρόνο

Η “απολύτως αποτρεπτική” στάση της Ουάσινγκτον παρεμποδίζει την ανοικοδόμηση της Συρίας και περιορίζει τον ΟΗΕ στην ενίσχυση της χώρας μέχρις ότου λάβει χώρα η αποκαλούμενη «πολιτική μετάβαση», δήλωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ, υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας.

“Εμείς απευθυνθήκαμε στην UNESCO για το πώς σκοπεύουν να υλοποιήσουν τις μακροπρόθεσμες συνομιλίες, την πολύχρονη κατανόηση για την προσέλκυση των δυνατοτήτων αυτής της οργάνωσης για την ανοικοδόμηση της Παλμύρας”, μια αρχαία πόλη που θεωρείται από τον οργανισμό ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, δήλωσε ο Λαβρόφ.“Από τις εξηγήσεις για το γιατί η UNESCO δεν μπόρεσε να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία αυτή, θεωρήσαμε ότι υπήρξε κάποια οδηγία από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη”.

Είπε ότι η Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών, η οποία είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της οργανώσεως, “εξέδωδε και διένειμε μυστική οδηγία σε ολόκληρο το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών τον περασμένο Οκτώβριο πέρσι, η οποία απαγόρευσε στους οργανισμούς που περιλαμβάνονται στο σύστημα αυτό να συμμετέχουν σε οποιουδήποτε είδους έργα με στόχο την αποκατάσταση της συριακής οικονομίας. “

“Επιτρεπόταν μόνο η ανθρωπιστική βοήθεια και τίποτα περισσότερο” , δήλωσε ο υπουργός στους δημοσιογράφους μετά από συνομιλίες με τον Λιβανέζο ομόλογό του Gebran Bassil στη Μόσχα.“Προτάθηκε μια προϋπόθεσις ότι η αποκατάσταση της Συρίας θα είναι μόνο στην ατζέντα αφού σημειωθεί ορισμένη πρόοδος στην αποκαλούμενη πολιτική μετάβαση” στη χώρα, πρόσθεσε.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε επίσης ότι λόγω της “απολύτως αποτρεπτικής” στάσης των ΗΠΑ δεν θα πρέπει να περιμένουν και άλλες θετικές αποφάσεις για την ανοικοδόμηση της Συρίας και την επιστροφή των προσφύγων στη χώρα από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Υπενθύμισε ότι μετά από τις συνομιλίες μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, του Mike Pompeo και του Ειδικού Απεσταλμένου των Ηνωμένων Εθνών για τη Συρία, Staffan de Mistura, την περασμένη εβδομάδα, η Ουάσινγκτον ανέφερε ότι «οποιαδήποτε συζήτηση για την ανασυγκρότηση ήταν πρόωρη άνευ πολιτικής λύσεως» για την Συρία.

Ο Λαβρόφ επεσήμανε ότι τα αιτήματα αυτά διατυπώνονται μόνο από τους Αμερικανούς σε περιοχές που απελευθερώνονται από τρομοκράτες και ελέγχονται από τη συριακή κυβέρνηση στη Δαμασκό.

Σύμφωνα με τον υπουργό, οι ενέργειες της Ουάσιγκτον αντιβαίνουν στο ψήφισμα 2254 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών του 2015, το οποίο υπογράμμισε την «κρίσιμη ανάγκη να δημιουργηθούν συνθήκες για την ασφαλή και οικειοθελή επιστροφή των προσφύγων … και την αποκατάσταση της πληγείσας περιοχής» στη Συρία.

Το ψήφισμα 2254 μιλά για συνταγματική μεταρρύθμιση και ελεύθερες εκλογές στη Συρία, αλλά οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους πιέζουν να απομακρυνθεί ο πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ από τη διαδικασία, παρά το γεγονός ότι είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης, η δημοτικότητα του οποίου αυξήθηκε μόνο μετά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας απελευθερώθηκε από τρομοκράτες με τη βοήθεια της Ρωσίας, του Ιράν και άλλων συμμάχων.


Πάμε τώρα σε ένα άρθρο του ProNews.gr που ρίχνει ακόμη περισσότερο φώς σε αυτό θέμα…


Αυστριακές μυστικές υπηρεσίες: «Εταιρείες» από τις ΗΠΑ χρηματοδοτούν τα κυκλώματα λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη

Σε αποκαλύψεις προχώρησε στέλεχος της αυστριακών υπηρεσιών ασφάλειας του υπουργείου Άμυνας υπηρεσιών αναφορικά με το ποιοι ενορχηστρώνουν, διευθύνουν και χρηματοδοτούν τα κυκλώματα παράνομης μετανάστευσης από την Αφρική και την Μέση ανατολή προς την Ευρώπη.

Το στέλεχος του αυστριακού γραφείου άμυνας (Heeresnachrichtenam -Army Intelligence Office) το οποίο είναι επιφορτισμένο με την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας και υπάγεται στο υπουργείο Άμυνας αναφέρει πως από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι υπηρεσίες υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι συγκεκριμένες ομάδες στις ΗΠΑ πληρώνουν τους επιχειρηματίες που διακινούν λαθρομετανάστες έτσι ώστε αυτοί να φέρουν όλο και περισσότερους προς την Ευρώπη.

«Οι διακινητές απαιτούν μεγάλα ποσά για να φέρνουν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη. Οι παράνομοι μετανάστες είναι φτωχοί παρόλα αυτά οι διακινητές απαιτούν ποσά της τάξης των 5000, 7000 έως και 14000 € κατά περίπτωση για να τους μεταφέρουν», είπε το στέλεχος των αυστριακών μυστικών υπηρεσιών μιλώντας στην ιστοσελίδα Info-Direkt.at για να συμπληρώσει:

«Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι οργανισμοί από τις ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει ένα οικονομικό σύμπλεγμα για την χρηματοδότηση των κυκλωμάτων διακίνησης προσφέροντας μεγάλα ποσά στους διακινητές» λέει ακόμη η ανώνυμη πηγή από το υπουργείο Άμυνας για να προσθέσει: «Κανένας πρόσφυγας από την Β. Αφρική ή τη Μέση ανατολή δεν έχει 11.000 ευρώ για να έρθει στην Ευρώπη και κανείς ποτέ δεν ρωτά από πού έρχονται τα χρήματα αυτά».

Ο ίδιος επισημαίνει πως υπάρχει αυστηρό blackout από όλα τα μαζικά μέσα ενημέρωσης MSM (main stream media) στο πως Αφρικανοί και μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες από τη Μ. Ανατολή είναι ικανοί να πληρώνουν τα απαιτούμενα ποσά στους διακινητές.

Πολλοί εκτιμούν πως τα κέντρα στις ΗΠΑ εργάζονται από κοινού τόσο με τη Ντόχα όσο και με το Ριάντ έτσι ώστε να προωθήσουν όλο και περισσότερους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη αλλά κυρίως στην Ελλάδα. Το πώς γίνεται η κατανομή των κονδυλίων είναι μια πραγματικά δαιδαλώδης διαδικασία.

Τα χρήματα φυσικά δεν πηγαίνουν απευθείας στους διακινητές αλλά ακολουθούν μια δαιδαλώδη διαδρομή μέσα από ΜΚΟ, από εταιρείες off shore οι οποίες συνεργάζονται με εγκεφάλους διακινητές και οι όποιοι στη συνέχεια δίνουν τα ποσά στους «ανεξάρτητους» διακινητές.

Μέσα σε όλη αυτή την διαδικασία εμπλέκεται και η Άγκυρα η οποία σε συνεργασία με το Ριάντ απαιτούν από την Ελλάδα το κτίσιμο τζαμιών έτσι ώστε να εξυπηρετούν τους λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Wikipedia immigration to Greece, από το 2004 μέχρι και σήμερα έχουν φτάσει στη χώρα 4.400.000 λαθρομετανάστες(!) με το σημαντικότερο ποσοστό των οποίων να εξακολουθεί να βρίσκεται στη χώρα.

Η ΕΛΑΣ δίνει πάντως διαφορετικά στοιχεία: Από το 2006 μέχρι και το 2011 είχαν μπει παράνομα στη χώρα τουλάχιστον 800.000 λαθρομετανάστες προερχόμενοι από συνολικά 101 χώρες.

Σε κάθε περίπτωση τα κυκλώματα διακίνησης είναι μια ισότητα της εξίσωσης. Η άλλη είναι τα κέντρα που θέλουν την πλημμυρίδα αυτή των μουσουλμάνων να πνίξει κυριολεκτικά την Ευρώπη και την Ελλάδα μαζί. Η τελευταία κινούμενη σε ένα κόσμο παράλληλο χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα ακολουθεί την πολιτική των ανοικτών συνόρων μέχρι τελικής πτώσης.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr