Home Greek News Χρυσοχοΐδης: Μεταφορά 20.000 προσφύγων στην ενδοχώρα έως τέλη Νοεμβρίου

Χρυσοχοΐδης: Μεταφορά 20.000 προσφύγων στην ενδοχώρα έως τέλη Νοεμβρίου

by _
0 comment 136 views

Χρυσοχοΐδης: Μεταφορά 20.000 προσφύγων στην ενδοχώρα έως τέλη Νοεμβρίου

Σχεδόν σε όλους τους Δήμους. Απομακρύνεται η λύση των στρατοπέδων – σε ξενοδοχεία, βιομηχανικά πάρκα και ανοιχτές δομές η μετεγκατάσταση

της Ναντίν Χαρδαλιά

Τη μεταφορά 20.000 προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου στην ενδοχώρα έως τέλος Νοεμβρίου – το αργότερο αρχές Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε κατά πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συγκεκριμενοποιώντας και προσδιορίζοντας χρονικά την πρόσφατη εξαγγελία του πρωθυπουργού.

Ενημερώνοντας τους βουλευτές της ΝΔ, που μετέχουν στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, για το επικείμενο νομοσχέδιο για το άσυλο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επισήμανε ότι θα μεταφερθούν κυρίως οικογένειες και θα γίνει ισοκατανομή σχεδόν σε όλους τους δήμους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χρυσοχοΐδης, αποσαφήνισε ότι η λύση της χρήσης στρατοπέδων απορρίπτεται, υποστηρίζοντας ότι η μετεγκατάσταση θα γίνει σε ξενοδοχεία, βιομηχανικά και βιοτεχνικά πάρκα που έχουν ήδη στοιχειώδεις υποδομές για την αξιοπρεπή διαβίωση των προσφύγων, καθώς και σε ανοιχτές δομές στις οποίες θα τοποθετηθούν προκατασκευασμένοι οικίσκοι εξοπλισμένοι με σύστημα ψύξης και θέρμανσης.


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr