Home Greek News Μητσοτάκης & Ράμα (δολοφόνος του Κατσίφα): Τα δύο τέκνα του Σόρος με την…ΜΑΣΟΝΙΚΗ χειραψία τους

Μητσοτάκης & Ράμα (δολοφόνος του Κατσίφα): Τα δύο τέκνα του Σόρος με την…ΜΑΣΟΝΙΚΗ χειραψία τους

by _
0 comment 486 views

Μητσοτάκης & Ράμα (δολοφόνος του Κατσίφα): Τα δύο τέκνα του Σόρος με την…ΜΑΣΟΝΙΚΗ χειραψία τους!!!

Όλος ο κόσμος ξέρει πια πως ο Ράμι είναι στη τσέπη του Σόρος. Αλλά διαβάστε και το άρθρο μας με τίλτο «Ο Μητσοτάκης διορίζει υπουργούς με δεμούς με τον…ΣΟΡΟΣ, όπως ο Γιώργος Ζαββός ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για το τραπεζικό σύστημα!!!» που καταδειχνύει το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ!!! Δεν μπορούμε όμως παρα να παρατηρήσουμε αυτούς τους δύο «κύριους» να κάνουν μεταξύ τους μια χειραψία…ΜΑΣΟΝΙΚΗ!!!

Ὀταν βάζεις τον αντίχειρά σου πάνω στις αρθρώσεις του χεριού του άλλου, αυτό πρόκειται για μια ξεκάθαρη χειραψία …ΜΑΣΟΝΙΚΗ!!!

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑ, ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει ιδαίτερα ο…ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ!!!

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο από το CNN Greece…


Συνάντηση Μητσοτάκη – Ράμα: Δέσμευση της Αλβανίας για τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας


Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αλβανό ομόλογό του, Έντι Ράμα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr