Home Greek News Εμπλοκή Ελλάδος σε αγοραπωλησία πετρελαίου από το Κουρδιστάν, το Ισραήλ και τον…ISIS;;;

Εμπλοκή Ελλάδος σε αγοραπωλησία πετρελαίου από το Κουρδιστάν, το Ισραήλ και τον…ISIS;;;

by _
0 comment 258 views

Εμπλοκή Ελλάδος σε αγοραπωλησία πετρελαίου από το Κουρδιστάν, το Ισραήλ και τον…ISIS;;;


ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ,..;;; ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ…ISIS!!!

ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ “FT” ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ…

ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ…;;; Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Ή ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΤΣΗ…;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΕΙΣΑΓΩΓΗ – ΟΙ «FINANCIAL TIMES» ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤOY ΙΡΑΚ 

Δύο είναι οι ελληνικές εταιρείες πετρελαίου, τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (ΕΛΠΕ) και η Μότορ Οϊλ (Ελλάς) Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε., οι οποίες διατηρούν πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στη διύλιση πετρελαίου, προμηθεύοντας τις αγορές με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο ενεργειακών προϊόντων, στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ενδεικτικά υπενθυμίζεται ότι το διυλιστήριο της Μotor Oil (συμφερόντων Βαρδινογιάννη) που αποτελεί το μεγαλύτερο αμιγώς ιδιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα της Ελλάδος και θεωρείται ένα από τα πιο ευέλικτα διυλιστήρια της Ευρώπης, επεξεργάζεται 190.000 βαρέλια την ημέρα…

ΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ “FT” (“Financial Times”, πατήστε ΕΔΩ & ΕΔΩ)…;;;

Αυτό όμως που μας ανησυχεί περισσότερα εδώ είναι πως το κύριο θέμα γύρω απο το εν λόγω άρθρο των “Financial Times”, με τίτλο «Το Ισραήλ στρέφεται στους Κούρδους για τα τρία τέταρτα των πετρελαικών προμηθειών του», έχει να κάνει με τις ύποπτες σχέσεις Ισραηλικών και Κούρδων όσον αφορά το Κουρδικό ζήτητα που, στην πραγματικότητα, έχει να κάνει με τα σκοτεινά σχέδια των Ισραηλικών προς την κατάκτησιν τόσο της Συρίας όσο και πολλών εδαφών χωρών της Μέσης Ανατολής εν γένει. ΔΗΛΑΔΗ, το Ισραήλ έχει παραδεχθεί το ΙΔΙΟ ότι ο λόγος για τον οποίον συνεργάζεται με τους Κούρδους είναι επειδή (10ν) τους θεωρούν «εβραϊκής καταγωγής» και (2ον) αυτό υποβοηθάει τις προσπάθειές των τους εις το να «ανακτήσουν» τα πολλά εδάφια που είχαν κατά την περίοδον της Παλαιάς Διαθήκης! Αυτά σχέδια έχουν και όνομα: ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ (πατηστε εδώ). Για αυτά έχουν μιλήσει εδώ και χρόνια οι Εβραίοι• εξ ου κι όλοι οι…ΠΟΛΕΜΟΙ που έχουν προκαλέσει οι ίδιοι στην Μέση Ανατολή εδώ και πολλές δεκαετίες (π.χ., Ο Πόλεμος των Έξι Ημερών, ο Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ, κ.ο.κ.). Απλά το de facto Κουρδιστάν, που εφάπτεται σε διάφορες χώρες (Ιράν, Ιράν, Συρία, Τουρκία), αλλά συμπεριλαμβάνεται στα ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ των Εβραίων.

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως όλοι οι μεγάλοι γερουσιαστές του Κογρκέσου των ΗΠΑ είναι ΥΠΕΡ της δημιουργίας ενος κράτους για τους Κούρδους επειδή ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια των…ΕΒΡΑΙΩΝ σε εκείνη την περιοχή;;;

Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (ISIS, ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ, κτλ)

Τον Αύγουστο του 2015, οι “Financial Times” ανέφεραν ότι…

Τον Αύγουστο του 2015, οι «Financial Times» ανέφεραν ότι το Ισραήλ έλαβε το 75% των προμηθειών του από το Ιράκ Κουρδιστάν. Περισσότερο από το ένα τρίτο των εξαγωγών αυτών περνούν από το λιμάνι του Ceyhan (Τσεχάν), το οποίο η FT περιγράφει ως “πιθανή πύλη για το λαθρεμπόριο αργού πετρελαίου του ISIS“.

-Περισσότερα εδώ >> https://en.globes.co.il/en/article-israel-buys-most-oil-smuggled-from-isis-territory-report-1001084873

Αυτό όμως για την πόλη Ceyhan και ο ρόλος της στο λαθρεμπορίου αργού πετρελαίου του ISIS έχει ήδη επιβεβαιωθεί εδώ και χρόνια από άλλα μεγάλα δημοσιεύματα απ’ όλο τον κόσμο.

Από την έναρξη της «Αραβικής Έναρκης», αναφέρηκε αρκετές φορές ότι το Ισραήλ είναι σε «πλακάκια» με τον ISIS καθώς και άλλες τρομοκρατικές ομάδες. Αλλά δεν σταματάμε εδώ γιατί σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της Μοσάντ! Ο μέντωρ του Τράμπ ίδρυσε τη Μοσάντ!» σας αποκαλύψαμε το γεγονός πως ο ISIS δεν είναι τίποτε από την ίδιαν την…ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΟΣΑΝΤ με πλάτες των…ΗΠΑ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΑς, κ.ο.κ. Το ΙΣΙΣ σημαίνει ISRAELI SPECIAL INTELLIGENCE SERVICES. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Γι’ αυτό , αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι το γεγονός πως

Για περισσότερα για όλα αυτά, διαβάστε και τα δύο παρακάτω άρθρα μας….

  1. Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!
  2. Ο “προφητικός” χάρτης της Μοσάντ για την τουρκική εισβολή και το διεθνές δικαστήριο για τον Ερντογάν

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ISIS, κτλ.) ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΜΩΣ;). ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΙΣΡΑΛΗΛ, ΟΙ ΗΠΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, κτλ., ΑΛΛΑ ΚΙ Η…ΕΛΛΑΔΑ;;;…

Είναι ένα αδιαμφησβήτητο γεγονός ότι οι Κούρδοι έχουν παίξει ένα πολύ πονηρό παιχνίδι τα τελ. χρόνια με τον ISIS. Από τη μια λένε ότι αυτοί έχουν προσπαθήσει να εξωντώσουν τους τρομοκράτες τόσο του ISIS όσο και άλλων τρομοκρατικών ομάδων αλλά, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, έχουν υπάρξει πολύ επιβαρυντικές για τους Κούρδους αναφορές ότι…ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ISIS!!! Π.χ., όταν ξέσπασε η πρόσφατη πολεμική σύραξις μεταξύ Τουρκίας και Κούρδων, προέκυψαν αμέσως αναφορές αξιόπιστων πηγών και δημοσιογράφων, ΣΥΡΩΝ και μη, που είναι υπερ της κυβερνήσεως του Άσαντ, ότι τους τζιχαντιστές του ISIS τους είχαν βγάλει από τα κρατητήριά τους εκεί στη Βόρεια Συρία οι ίδιοι οι…ΚΟΥΡΔΟΙ για να το φορτώσουν μετά στους Τούρκους!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ όμως να το κάνουν αυτό οι Κούρδοι, μιας και…ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ξέρει πως ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ είναι πίσω από τους ίδιους τρομοκράτες…ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!!!  

Ωστόσ, συτό που πρέπει να επισημάνουν επίσης είναι το γεγονός πως τους περισσότερους Κούρδους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ οι Σύριοι για ευνόητους λόγους. Μην ξεχνάμε ότι οι Κούρδοι του Ιράκ πουλώντας το πετρέλαιο από την περιοχή τους (Κιρκούκ & Μοσσούλη) χρηματοδοτούν τον εξοπλισμό των Κούρδων Πεσμεργκά της Συρίας στον αγώνα τους κατά της Συρίας και της Τουρκίας…!!!

Ναι μεν οι Τούρκοι είναι ένας λαός ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ και έχουν διαπράξει ΒΑΡΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εις βάρος του κουρδικού λαού, αλλά δε, είναι και οι…ΚΟΥΡΔΟΙ  σε πλακάκια με τον ISIS γιατί είναι σε πλακάκια με τους…ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ που είναι οι…ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ του  ISIS!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! Και μέχρι τώρα, σχεδόν όλος ο κόσμος έχει πεισθεί ότι οι Κούρδοι κάνουν πόλεμο ενάντια και στους Τούρκους αλλά και τον ISIS, ενώ, αν αυτοί ήθελαν, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, να πολεμήσουν τους τζιχαντιστές αυτούς θα έπρεπε να πολεμήσουν και τους…ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ;;;

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣH ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΤΟ…ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ISIS;;; 

Εφόσον οι Κούρδοι συνεχίζουν να είναι σύμμαχοι των Ισραηλινών θα είναι και σύμμαχοι του….ISIS και της διεθνούς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που διοικείται και χρηματοδοτείται από την…ΔΥΣΙΝ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Σε πρόσφαστο άρθρο του κορυφαίου σάιτ μυστικών πληροφοριών VeteransToday.com (του οποίου είμαστε κι εμείς συνεργάτες) με τίτλο «Μήπως το Ισραήλ ομολόγησε την αγορά κλεμμένου πετρέλαιου από τον ISIS;: Financial Times» που αναφέρεται στο προαναφερθέν δημοσίευμα των “Financial Times”, λέγει τα εξής αποκαλυπτικά και προσέξτε τις δικές μας επισημάνεις στα κόκκινα….

Το Ισραήλ φέρεται να εισήγαγε πετρέλαιο αξίας ενος 1 δις δολαρίων από Ιρακινούς Κούρδους… Η Ιερουσαλήμ ηγόρασε 19 εκατομμύρια βαρέλια τον Μάιο-Αύγουστο, σύμφωνα με τους Financial Times. Οι Κούρδοι αρνούνται ότι τα πούλησαν “άμεσα ή έμμεσα” στο Ισραήλ….

Το Ισραήλ εισήγαγε πετρέλαιο αξίας περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από την ημιαυτόνομη κουρδική περιοχή του Ιράκ τους τελευταίους μήνες, ανέφεραν την Κυριακή οι Financial Times.

Σύμφωνα με την έκθεση, το Ισραήλ αγόρασε 19 εκατομμύρια βαρέλια κουρδικού πετρελαίου, αξίας περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, μεταξύ Μαΐου και Αυγούστου αυτού του έτους. Η τεράστια ποσότητα ανταποκρίνεται στα δύο τρίτα των πετρελαϊκών αναγκών του εβραϊκού κράτους και μπορεί να είναι ένας τρόπος για την Ιερουσαλήμ να υποστηρίξει κρυφά τον αγώνα των Κούρδων ενάντια στο ισλαμικό κράτος, ανέφερε η έκθεση. (Το Ισραήλ υποστηρίζει τους Κούρδους να πολεμάνε τον ISIS που έφτιαξαν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΒΡΑΙΟΙ;;;)

“Αυτό αντιστοιχεί περίπου στο 77% της μέσης ισραηλινής ζήτησης, η οποία κυμαίνεται σε περίπου 240.000 βαρέλια την ημέρα. Περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των βόρειων ιρακινών εξαγωγών, οι οποίες αποστέλλονται από το μεσογειακό λιμάνι της Τσεχάν της Τουρκίας (και ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ για την Τσεχάν;!), πήγαν στο Ισραήλ κατά την περίοδο αυτή “, συνεχίζει η έκθεση. Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, το Ισραήλ μπορεί να αποθήκευσε ή εξαγάγει μέρος του πετρελαίου.

Η περιφερειακή κυβέρνηση του Κουρδιστάν αρνήθηκε ότι πούλησε το πετρέλαιο «άμεσα ή έμμεσα» στο Ισραήλ, αλλά δήλωσε ότι η κύρια ανησυχία του ήταν η χρηματοδότηση της μάχης εναντίον της Ισλαμικού Κράτους και η διατήρηση της λειτουργίας της κυβέρνησης. (Εσείς οι Κούρδοι, δεν ξέρετε ότι πίσω από τον ISIS είναι το ίδιο το ΙΣΡΑΗΛ κι η Δϋσις γενικότερα;;; ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ;;;)

Η έκθεση τόνισε ότι εκτός από το Ισραήλ, οι Κούρδοι στο Ιράκ εξήγαγαν πετρέλαιο στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ελλάδα (του Βαρδινογιάννη ή άλλου;;;), ενισχύοντας τη διαμάχη μεταξύ των Κούρδων και της ιρακινής ηγεσίας για τις εξαγωγές πετρελαίου.

ΑΡΑ, σύμφωνα με το Veterans Today, αναφερόμενο, στο ίδιο άρθρο του, σε απόσπασμα του προαναφερθέντος άρθρου των “FINANCIAL TIMES”, λέει ότι, κατά ένα μεγάλο διάστημα, περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των βόρειων ιρακινών εξαγωγών πετρελαίου πήγαν στο…Ισραήλ «οι οποίες αποστέλλονται από το μεσογειακό λιμάνι της…Τσεχάν της Τουρκίας».  Και όπως σας επισημάναμε παραπάνω για την Τσεχάν από προηγούμενο άρθρο των “Finanacial Times” από το 2015 καθώς και από άλλα μεγάλα δημοσιεύματα για την Τσεχάν και τον ρόλο της σε αυτές τις εξαγωγές πετρελαίου, η ίδια αποτλεί…πύλη για το λαθρεμπόριο αργού πετρελαίου του ISIS…!!!

Αυτό που είναι ΣΑΦΕΣ εδώ είναι το γεγονός πως το Ισραήλ, σε συνεργασία με τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ του Ιράκ, παίρνει το κλεμμένο πετρέλαιο του μέσω Τσεχάν, μια περιοχή που ελέγχεται από τον…ISIS!!! Οι Κούρδοι αποκτούν αυτά τα πετρέλαια από μια περιοχή που ελέγχεται απο τον…ISIS, τον ίδιον ISIS που υποτίθεται ότι «πολεμάει» !!! Τι, θα μου πείτε τώρα ότι προλαβαίνουν οι Κούρδοι και εκτελούν τις δραστηριίοτητες τους στη Τσεχάν σε αυτά τα δύο μεγάλα μέτωπα: στο πεδιό μάχης με τον ISIS και στο πεδίο εξόρυξης πετρελαίο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;;;

Αυτό όμως που δεν είναι ακόμη σαφές για μας τους Έλληνες, και που μας ανησυχεί σαν λαό, είναι η πιθανότητα αυτά τα κλεμμένα πετρέλαια, που ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, αρπάζονται από το ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, να καταλήγουν και στην…ΕΛΛΑΔΑ, κάτι το οποίο θα ήταν ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ;;; ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ OI «FINANCIAL TIMES» ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΤΣΕΧΑΝ), ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ….ISIS;;; ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ISIS, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΑΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ «FINANCIAL TIMES» (το είπε το 2015, όχι στο εν λόγω άρθρο τους), ΑΛΛΆ ΆΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΌΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Η ΠΥΛΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ISIS ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Αλλά δεν σταματαμε εδώ, γιατί αυτά για την Τζεχάν τα έχουν ήδη επιβεβαιώσει εδώ και αρκετό καιρό δύο Έλληνες καθηγητές. από το Λονδίνο. Στην εργασία (ή δοκίμιο) από το 2014 με τίτλο «Η ΠΥΛΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ISIS ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ» (ISIS EXPORT GATEWAY TO GLOBAL CRUDE OIL MARKETS) του Γιώργου Κιουρκτσόγλου, Επισκέπτη-Λέκτορος του Πανεπιστημίου του Greenwich, στο Λονδίνο και του Δρ. Αλεξ. Κουτρούμπης, Κύριου Λέκτορις του Πανεπιστημίου του Greenwich στο Λονδίνιου, γράφουν τα εξής απίστευτα για το ίδιο θέμα, ιδιίως για την Τσεχάν, και προσέξτε και πάλι τα ΚΟΚΚΙΝΑ…

Έχοντας διασαφηνίσει, ωστόσο, ένα τέτοιο πολιτικά ευαίσθητο θέμα, οι συγγραφείς πιστεύουν ότι υπάρχουν ισχυρές υποδείξεις για μια παράνομη αλυσίδα εφοδιασμού που μεταφέρει αργό πετρέλαιο του ISIS από την Τσεχάν. Τα πρωτογενή σημεία της έρευνάς μας δείχνουν ότι ένα ενεργητικό σκιώδες δίκτυο λαθρεμπόρων και εμπόρων αργού πετρελαίου, οι οποίοι διοχετεύουν το αργό πετρέλαιο ISIS στη νοτιοανατολική Τουρκία από στη βορειοανατολική Συρία και στο βορειοδυτικό Ιράκ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ…

Μιας και μιλάμε για τον ISIS σε σχέση με τη Συρία και το Ιράκ, διαβάστε το δημοσίευσε πριν λίγες μέρες το RT.com αναφορικά με τον «θάνατο» του αλ Μπαγκντάντι και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Αυτό έχει μεγάλο συμφέρον για εμάς γιατί περιέχει πληροφορίες για τις γενικές πολιτκές προεκτάσεις σε αυτήν την περιοχή που περιγράψαμε ήδη στο παρόν άρθρο.

Οι Ρώσοι λένε ότι είναι πολύ απογοητευμένοι με τον Τράμπ και λένε ότι οι ΗΠΑ έχουν θέσει την τεράστια δύναμη al-Qaeda (αλ Κάιντα) του Idlib (Ιντλίμπ) υπό κοινή διοίκηση με έναν νεοσυσταθέντα ISIS, υπό αμερικανική προστασία, στο Ιράκ και πρόσφατα κατεχόμενες περιοχές της Συρίας, όπου οι αμερικανικές δυνάμεις μόλις ανέλαβαν ακόμα περισσότερα συριακά πετρελαϊκά περιουσιακά στοιχεία.

“Η Αμερική βλέπει τη μεγάλη αποτυχία της στο εσωτερικό του Ιράκ, από το γεγονός ότι όταν οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία δημιούργησαν ISIS, το έκαναν ενώ η Συρία, εκτός από το Κουρδιστάν, ήταν ενωμένη. Τώρα προωθούν πρώτα έναν εμφύλιο πόλεμο και στη συνέχεια έναν νέον ISIS και η κουρδική περιοχή του Ιράκ θα βρίσκονται υπό σχεδόν πλήρη ισραηλινόν έλεγχον.  Ο Μπαγκντάντι αποτελεί μέρος αυτής της διαδικασίας, χρησιμοποιώντας την προσωπική της επιρροή στη σουνιτική κοινότητα του Ιράκ».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr