Home Greek News ΤΩΡΑ: Άγνωστοι σε μηχανή πυροβόλησαν άνδρα στο Χαϊδάρι. Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι.

ΤΩΡΑ: Άγνωστοι σε μηχανή πυροβόλησαν άνδρα στο Χαϊδάρι. Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι.

by _
0 comment 109 views

ΤΩΡΑ: Άγνωστοι σε μηχανή πυροβόλησαν άνδρα στο Χαϊδάρι

Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι.

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, 11:06

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή μάρκας TDM πυροβόλησαν στις 11.00 το πρωί της Τρίτης έναν άνδρα την ώρα που έβγαινε από το όχημά του, μάρκας BMW, στο Χαϊδάρι.

Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Αθηνών και Σατωβριάνδου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο, ήταν εν ζωή. Οι άγνωστοι δράστες φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα ονομάζεται Δημήτρης Μάλαμας και είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στην οποία το 2016 είχε τοποθετηθεί βόμβα. Τότε οι αστυνομικές αρχές είχαν αποδώσει τη βομβιστική επίθεση σε κυκλώματα της νύχτας που παρέχουν προστασία.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται από αστυνομικές πηγές πως ο Δημήτρης Μάλαμας εμπλέκεται σε κυκλώματα χαρτοπαιχτικών λεσχών και ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, 11:11

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr