Home Greek News Ρώσοι για το θάνατο του Μπαγκντάντι: ΨΕΥΤΙΚΟΣ είναι. Δεν θορυβήθηκαν τα S400 από κανένα αμερικανικό αεροσκάφος.

Ρώσοι για το θάνατο του Μπαγκντάντι: ΨΕΥΤΙΚΟΣ είναι. Δεν θορυβήθηκαν τα S400 από κανένα αμερικανικό αεροσκάφος.

by _
0 comment 122 views

Ρώσοι για το θάνατο του Μπαγκντάντι: ΨΕΥΤΙΚΟΣ είναι. Δεν θορυβήθηκαν τα S400 μας από κανένα αμερικανικό αεροσκάφος.

Οι μυστικές πληροφορίες της Ρωσίας λένε ότι οι ΗΠΑ μετέφεραν τον Μπαγκντάντι στο Ιράκ και στη συνέχεια σκηνοθέτησαν το «θάνατό» του. Μήπως ζει πλέον στην…Βαγδάτη μαζί με τον…ΤΖΕΦΡΥ ΕΠΣΤΕΪΝ;;;


Στο σημερινό μας άρθρο με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της ισραηλινής Μοσάντ!!! Ο μέντωρ του Τράμπ, ο μέγας ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΦΙΟΣΟΣ ΡΟΪ ΚΟΝ, πρωτο-ίδρυσε τη Μοσάντ!!!» σας αποκαλύψαμε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ο Μπαγκντάντι που υποτίθεται ότι είναι «νεκρός» τώρα, ενώ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. Και το ακόλουθο άρθρο ενος αξιόπιστου σάιτ (που αποτελείαι όλο από πρώην πράκτορες της CIA. FBI και όχι μόνο) έρχεται να μας επιβεβαιώσει αυτό.

Σύμφωνα με το μεγάλο αμερικανικό/αντινεοταξικό σάιτ μυστικών πληροφοριών VeteransToday.com, του οποίου είμαστε συνεργάτες από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», η Ρωσία λέει ότι η δολοφονία του Μπαγκντάντι είναι ΨΕΥΤΙΚΗ από τις ΗΠΑ και αποτελεί μέρος μιας νέας κίνησης κατά της περιοχής από το αμερικανικό βαθύ κράτος! Αναφερόμενος σε Ρώσο πολιτικό αξιωματούχο, ο αρχι-συντάκτης γράφει τα εξής…

“Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει αξιόπιστες πληροφορίες για τους αμερικανούς στρατιωτικούς ότι διεξήγαγαν μια επιχείρηση για μια ακόμη εξουδετέρωση μεγάλου στελέχους του ISIS, όπως του πρώην ηγέτη του, Abu Bark al-Baghdadi, στο ελεγχόμενο από την Τουρκία τμήμα της ζώνης αποκλιμάκωσης της πόλεως Idlib», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Maj.Gen. Igor Konashenkov.

Η ρωσική νοημοσύνη στη Συρία ανέφερε ότι τα συστήματα ραντάρ S400 που καλύπτουν την Idlib δεν είδαν αμερικανικά αεροσκάφη στην περιοχή όπου επραγματοποιείτο η δήθεν επιδρομή της Βαγδάτης.

Οι Ρώσοι λένε ότι είναι πολύ απογοητευμένοι με τον Τράμπ και λένε ότι οι ΗΠΑ έχουν θέσει την τεράστια δύναμη al-Qaeda (αλ Κάιντα) του Idlib (Ιντλίμπ) υπό κοινή διοίκηση με έναν νεοσυσταθέντα ISIS, υπό αμερικανική προστασία, στο Ιράκ και πρόσφατα κατεχόμενες περιοχές της Συρίας, όπου οι αμερικανικές δυνάμεις μόλις ανέλαβαν ακόμα περισσότερα συριακά πετρελαϊκά περιουσιακά στοιχεία.

“Η Αμερική βλέπει τη μεγάλη αποτυχία της στο εσωτερικό του Ιράκ, από το γεγονός ότι όταν οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία δημιούργησαν ISIS, το έκαναν ενώ η Συρία, εκτός από το Κουρδιστάν, ήταν ενωμένη. Τώρα προωθούν πρώτα έναν εμφύλιο πόλεμο και στη συνέχεια έναν νέον ISIS και η κουρδική περιοχή του Ιράκ θα βρίσκονται υπό σχεδόν πλήρη ισραηλινόν έλεγχον.  Ο Μπαγκντάντι αποτελεί μέρος αυτής της διαδικασίας, χρησιμοποιώντας την προσωπική της επιρροή στη σουνιτική κοινότητα του Ιράκ».

Περισσότερα εδώ »» https://www.veteranstoday.com/2019/10/27/exclusive-russia-says-bagdadi-killing-faked-by-us-part-of-new-move-against-the-region-by-deep-state/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr