Home Greek News Διαγωνισμός στα σχολεία καλούσε τα παιδιά να αλλάξουν φύλο για μια μέρα – Άμεση αντίδραση της Ζαχαράκη

Διαγωνισμός στα σχολεία καλούσε τα παιδιά να αλλάξουν φύλο για μια μέρα – Άμεση αντίδραση της Ζαχαράκη

by _
0 comment 229 views

Διαγωνισμός στα σχολεία καλούσε τα παιδιά να αλλάξουν φύλο για μια μέρα – Άμεση αντίδραση της Ζαχαράκη


ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ» ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!


«Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα!». Αυτός ήταν ο τίτλος διαγωνισμού που είχε προγραμματίσει να διεξαχθεί στα σχολεία η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων μετά από σχετική εισήγηση του ΙΕΠ.

Η διεξαγωγή του εν λόγω Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα», απευθύνονταν σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων σε σχολεία όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2019 – 2020.

Η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, με επείγουσα χθεσινή της εγκύκλιο ακύρωσε το διαγωνισμό.


http://www.thestival.gr/society/paideia/item/484788-diagonismos-sta-sxoleia-kalouse-ta-paidia-na-allaksoun-fylo-gia-mia-mera-amesi-antidrasi-tis-zaxaraki?fbclid=IwAR0fiwHygnJsC0ul83mHwU7LpykCx6ccw8PowfGAHimdDncBGLiAEsvf_V8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr