Home Greek News Ρουμπάτης, Τσίπρας & Παππάς:Υπέκλεπταν τον Εμίρη του Κατάρ γιατί «δεν τους έδινε μίζες…!!! »…!!!

Ρουμπάτης, Τσίπρας & Παππάς:Υπέκλεπταν τον Εμίρη του Κατάρ γιατί «δεν τους έδινε μίζες…!!! »…!!!

by _
0 comment 40 views

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ-

Ρουμπάτης (ΕΥΠ), Τσίπρας και Παππάς

Υπέκλεπταν τον Εμίρη του Κατάρ γιατί «δεν τους έδινε μίζες »…!!!


ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ:

ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗ -ΤΣΙΠΡΑ – ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΑΡΑΒΕΣ…;;;

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ…;;; ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ Ο κος ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ…;;;

 

 


Λιοντάρια και πολιτικές «τσούλες». Εκείνοι που μάτωσαν για την λευτεριά και τα κατακάθια που όσο αναπνέουμε ΔΕΝ θα ξανακυβερνήσουν. Στη φόρα τα στρατολογικά έγγραφα απάτριδων, ρουφιάνων, πρακτόρων που αρνήθηκαν πληρώνοντας να υπηρετήσουν την πατρίδα. Χριστιανούς, λευκούς και Άντρες θέλουν Ηγέτες οι Έλληνες. Αυτό, να μην το ξεχάσετε ποτέ…

teaser-26-10

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο επετειακό Μακελειό του Σαββατοκύριακου- αφιερωμένο στους ήρωες του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών- και των μεγάλων αποκαλύψεων, της τελευταίας εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν και έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου.

 -Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς, βρωμιάς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 και με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

24_maketa.indd

Πηγή >> http://www.makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr