Home Greek News Τρεις αγνοούμενοι έπειτα από σύγκρουση σκάφους με περιπολικό του Λιμενικού

Τρεις αγνοούμενοι έπειτα από σύγκρουση σκάφους με περιπολικό του Λιμενικού

by _
0 comment 141 views

Τρεις αγνοούμενοι έπειτα από σύγκρουση σκάφους με περιπολικό του Λιμενικού


Ναυτικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί της Κω έπειτα από τη σύγκρουση ενός σκάφους του Λιμενικού με βάρκα που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες.

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιούσε προγραμματισμένη περιπολία στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κω, συγκρούστηκε με λέμβο που δεν έφερε φώτα ναυσιπλοΐας.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια η λέμβος μετέφερε 34 μετανάστες, απ΄τους οποίους τραυματίστηκαν έξι  ενώ αγνοούνται ένα ανήλικο παιδί και δύο άνδρες.

Η λέμβος αναποδογύρισε από τη σύγκρουση με αποτέλεσμα οι μετανάστες να βρεθούν στη θάλασσα. Στην περιοχή κλήθηκαν τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ελικόπτερο σούπερ πούμα και σκάφος της frontex. Έως τώρα έχουν περισυλλεγεί 31 άτομα και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κω, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του νησιού.

Οι έρευνες συνεχίζονται στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό των αγνοουμένων, ενώ στο σημείο σπεύδει επίσης κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr