Home Greek News Τον Πάπα να καταράσθε μαζί με τον….ΔΕΝΔΙΑ. Δεκτός από τον Πάπα Φραγκίσκο έγινε ο Ν. Δένδιας

Τον Πάπα να καταράσθε μαζί με τον….ΔΕΝΔΙΑ. Δεκτός από τον Πάπα Φραγκίσκο έγινε ο Ν. Δένδιας

by _
0 comment 110 views

GreekNewsOnDemand.com: Τον Πάπα να καταράσθε μαζί με τον…ΔΕΝΔΙΑ

Ο Εβραιόδουλος κι δικηγόρος των Ρότσιλντ και μεγάλος ΠΡΟΔΟΤΗΣ πάσης Ελλάδος Νικόλαος (που μόνο τον λαό ΔΕΝ έχει νιήσει!) Δένδιας πήγε σήμερα να επισκεφτεί με τον ΑΡΧΙ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΉ και ΘΗΡΙΟΝ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ Πάπα Φραγκίσκο. ΜΑΛΙΣΤΑ και…ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ.

Δεν μας λέτε «κύριε»…ΔΕΝΔΙΑ, ρωτήσατε καθόλου τον Πάπα(ρα) για όλα εκείνα τα παιδιά που έχουν εξαφανισθεί από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ εδώ και χρόνια;;; Πάντως, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ η επίσκεψις σας εκεί, έτσι;;; Χμμμ….

Διαβάστε όμως και τα αποκαλυπτικά μας άρθρα με τίτλους «Το Χριστιανικό Εμπόριο Ψυχών. Το Βατικανό «τρέχει» το τραπεζικό σύστημα & όλο τον κόσμο!», «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. Ο ΠΑΠΑΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;;(Βίντεο)» και «Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…» για να καταλάβετε το ΒΑΘΟΣ αυτής της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του Δένδια και όλης της ΑΝΘελληνικής κυβερνήσεως του Μητσοτάκη.


Δεκτός από τον Πάπα Φραγκίσκο έγινε ο Ν. Δένδιας


Δεκτός από τον προκαθήμενο της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο έγινε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Βατικανό.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων των δύο ανδρών βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις, θέματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, το μεταναστευτικό, καθώς και η κλιματική αλλαγή.

Στη συνάντηση με τον Ποντίφικα, ο οποίος «αποτελεί παγκόσμια έμπνευση για τις ανθρώπινες αξίες», όπως σημειώνει σε ανάρτηση στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώθηκαν οι στενές σχέσεις Ελλάδος- Βατικανού.

Έγινα σήμερα δεκτός μέσα σε εγκάρδιο κλίμα από τον Πάπα Φραγκίσκο @Pontifex. Επιβεβαιώθηκαν οι εξαίρετες σχέσεις της Ελλάδος με το Βατικανό και η κοινή προσήλωση στις ανθρώπινες αξίες. #Vatican #HolySee pic.twitter.com/pI3JGIXC1D

— Nikos Dendias (@NikosDendias) October 23, 2019

Νωρίτερα ο κ. Δένδιας είχε συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών του Βατικανού με τους οποίους συζήτησε τις διμερείς σχέσεις, περιφερειακά ζητήματα και το μεταναστευτικό.

Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο:

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω


https://www.astratv.gr/2019/10/23/dektos-apo-ton-papa-fragkisko-egine-o-n-dendias/?fbclid=IwAR2WcpWEy99B0I2Knc7UPRYkBqDBw6XmqLitxlk-CkDVF22SsQeW5cmNjrc

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr