Home Greek News Πανελλήνια ΟΡΓΗ: «Αλλοδαποί έσπρωξαν γυναίκα με μωρό – Σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες και επίθεση σε μαθητές» (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Πανελλήνια ΟΡΓΗ: «Αλλοδαποί έσπρωξαν γυναίκα με μωρό – Σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες και επίθεση σε μαθητές» (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

by _
0 comment 154 views

Πανελλήνια ΟΡΓΗ: «Αλλοδαποί έσπρωξαν γυναίκα με μωρό – Σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες και επίθεση σε μαθητές» (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Σε πολιορκητικό κλοιό η Βόρεια Ελλάδα…

Κάτοικος της Ορεστιάδας καταγγέλλει on camera πως παράνομοι μετανάστες προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημά της.

Όπως διαβάζουμε στο thrakinea.gr, η κα Κούλα Τυρμπάκη, αποκαλύπτει πως ομάδα ατόμων προσπάθησε να της κλείσει το δρόμο και μάλιστα έσπρωχναν προς το όχημα μία γυναίκα με ένα μωρό, προκειμένου να την αναγκάσουν να σταματήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Βάλτο, την Παρασκευή το βράδυ και αποτελεί ακόμα ένα δείγμα σε σχέση με το τι συμβαίνει σε ολόκληρη την χώρα.

Ενδεικτικά, ακόμα «βράζει» η Ημαθία μετά την «επίθεση» ομάδας παράνομων μεταναστών σε σχολικό πάρτι (διαβάστε ΕΔΩ).

Η ένταση ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου όταν σε νυκτερινό κέντρο στο οποίο ήταν σε εξέλιξη σχολικός χορός γυμνασίου επιχείρησαν να μπουν 17χρονοι μετανάστες.

Οι έφηβοι μετανάστες επιχείρησαν να μπουν στο νυκτερινό κέντρο όπου έκανε πάρτι γυμνάσιο της περιοχής. Οι μαθητές δεν τους άφησαν να περάσουν. Τότε οι νεαροί έφυγαν και στη συνέχεια επέστρεψαν με καδρόνια, ρόπαλα και ενισχύσεις, έτσι ο πεζόδρομος της Αλεξάνδρειας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι μαθητές να τρέχουν στα στενά για να σωθούν. Όπως υποστηρίζουν μαθητές, οι μετανάστες παρενόχλησαν σεξουαλικά και συμμαθήτριές τους.

Δείτε το βίντεο:

ΦΩΤΟ eurokinissi

https://www.el.gr/ellada/refuges/panellinia-orgi-allodapoi-esproxan/?fbclid=IwAR3FlWywuXQgH93GCdomsnPrDw4mRz45H2LAqRWglIRM7_I5AiQ1ppHlTM8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr