Home Greek News Οι αριστεροί δεν θέλουν τα ελληνικά F16 στην Κύπρο – Σάλος σε τηλεοπτικές εκπομπές (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αριστεροί δεν θέλουν τα ελληνικά F16 στην Κύπρο – Σάλος σε τηλεοπτικές εκπομπές (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 126 views

Οι αριστεροί δεν θέλουν τα ελληνικά F16 στην Κύπρο – Σάλος σε τηλεοπτικές εκπομπές (ΒΙΝΤΕΟ)


Μήπως θέλουν να αλλάξει και ο εθνικός Ύμνος της Κύπρου;

Το αριστερό κόμμα της Κύπρου, ΑΚΕΛ, ενοχλήθηκε με την παρουσία ελληνικών μαχητικών F-16 στο νησί, τα οποία μετά από 20 χρόνια συμμετείχαν σε άσκηση με την Κύπρο.

Θυμηθείτε:

Ελληνικά F-16 «χτύπησαν» «τουρκικούς στόχους» στην Κύπρο – Έπιασαν στον ύπνο την Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως διαβάζουμε στο sigmalive, όταν ο Γ.Γ του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης, χαιρέτισε την παρουσία των ελληνικών μαχητικών F-16 στους κυπριακούς αιθέρες, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ελένη Μαύρου αντέδρασε.

Αναφέρει το ρεπορτάζ της κυπριακής ενημερωτικής ιστοσελίδας:

 Στο κλείσιμο της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι» του ΣΙΓΜΑ, ο κ. Αντωνιάδης δήλωσε: «Επιτρέψτε μου να χαιρετίσω την παρουσία και τη συμμετοχή της ελληνικής αεροπορίας με αεροσκάφη και αλεξιπτωτιστές σε σημερινή άσκηση της Εθνικής Φρουράς…».

Ο κυρία Μαύρου διέκοψε τον Γ.Γ του ΔΗΚΟ, εκφράζοντας την αντίθεσή της με τη σχετική τοποθέτηση λέγοντας: «Κύριε Αντωνιάδη… Είπαμε να μην ανοίξουμε άλλα θέματα αλλά αφήστε τον κόσμο  να σκεφτεί σοβαρά ποια είναι η κατάσταση και να μην του καλλιεργούμε ανεδαφικές προσδοκίες. Τώρα τι; Τα αεροσκάφη και οι αλεξιπτωτιστές θα διώξουν το Γιαβούζ;»

Ο Υπεύθυνος της Διεύθυνσης Κυπριακού του ΔΗΣΥ, κ. Χαράλαμπος Σταυρίδης, στην παρέμβασή του ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτός ο παραλληλισμός, λέγοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία, έχει στρατιωτική συνεργασία με πάρα πολλές χώρες. Και πρόσθεσε: «αν είναι δυνατόν με την Ελλάδα, να μην υπάρχει συνεργασία(…)».

Από την πλευρά του, ο κ. Αντωνιάδης εξέφρασε την απορία και την έκπληξή του για την αντίδραση από πλευράς ΑΚΕΛ. 

Δείτε στο πρώτο βίντεο το σχετικό απόσπασμα περίπου από το 16ο λεπτό . Το ίδιο συνέβη και στο ΡΙΚ:

φωτο VIDEO SCREENSHOT

https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/oi-aristeroi-den-theloyn-ta-ellinika-f16-s/?fbclid=IwAR1KDq0poowjGpXTgVAmeNdNDE3MDDETYXKfJUPd8DbHgdpv4mE21h8sFmI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr