Home Greek News ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ! Γεωργία Μπιτάκου: Επιτέθηκε στον Τσίπρα, αλλά το ’15 τον χαρακτήριζε αληθινό ηγέτη – (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ!)

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ! Γεωργία Μπιτάκου: Επιτέθηκε στον Τσίπρα, αλλά το ’15 τον χαρακτήριζε αληθινό ηγέτη – (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ!)

by _
0 comment 172 views

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ! Γεωργία Μπιτάκου: Επιτέθηκε στον Τσίπρα, αλλά το 2015 τον χαρακτήριζε αληθινό ηγέτη – (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ!)

Σχόλιο ανανγνώστη – Στο συλλαλητήριο του 2018, δεν ήταν στην επιτροπή διοργάνωσης. Ανέβηκε στην εξέδρα να μιλήση μόνη της. Υπήρξε φασαρία, της έλεγαν να κατεβη…. αλλά αυτή τίποτε. Ήμουν μπροστά και τα έβλεπα. Σε όσα συλλαλητήρια πήγε ξεσήκωνε τον κόσμο για φασαρία. Κυκλοφορεί δε με μπράβους.

Πληροφορίες λένε, ότι είναι του συστήματος. Εκτελούσε εντολές. Δλδ., οπου υπήρχαν πατριωτικοί πυρήνες, έβαζε το δαχτυλάκι της και τους διέλυε.

Στις ευρωεκλογές, έκανε αγώνα να βγει το ΚΚ δυνατό κι έτσι θα έμπαινε κι αυτή στην Ευρωβουλή.

Ποιος ξέρει τι ετοιμάζει πάλι……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ >> http://www.oparlapipas.gr/2019/10/edo-ta-leme-ola-mpitakou.html?fbclid=IwAR3SCTPyuystmdyzkzQM_dR9CtJ-HJeaSpGx-gon5LDxFMKCq9omrwDLX0g


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr