Home Greek News ΣΟΚ στην Ευρωβουλη: Αντιμετωπίστε τον Ερντογάν σαν εγκληματία….

ΣΟΚ στην Ευρωβουλη: Αντιμετωπίστε τον Ερντογάν σαν εγκληματία….

by _
0 comment 124 views


ΣΟΚ στην Ευρωβουλη: Αντιμετωπίστε τον Ερντογάν σαν εγκληματία….


Τολμησε και ειπε τα πραγματα με το ονομα τους…
Τολμησε και ειπε Εγκληματια τον εγγληματια Ερντογαν…
Μπραβο του….
Συγχαρητηρια ! ! !

Η συγκλονιστική παρέμβαση
Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Κωνσταντινος Μαυριδης επεσήμανε τα εξής:

«Συμφωνώ με πολλά που περιέγραψε η συνάδελφός μου Κάτι Πίρι για την κατάσταση, αλλά διαφωνούμε στον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης και ειδικότερα στη διαχείριση του καθεστώτος Ερντογάν. Η δική μου αντίληψη είναι πως για χρόνια αντιδρούμε με ανεπαρκή μέτρα και αρκετή καθυστέρηση («too little too late»). Στην Τουρκία έχουμε ένα δικτάτορα, ο οποίος επιβάλλει για χρόνια την νεο-οθωμανική του πολιτική με αδίσταχτο τρόπο, εντός και εκτός Τουρκίας. Όταν πριν μερικά χρόνια το παιδάκι Αιλάν ξεβράστηκε νεκρό στα τουρκικά παράλια, ο Ερντογάν απειλούσε να μας πλημμυρίσει με κατατρεγμένους πρόσφυγες, αλλά εμείς δεν θέλαμε να δούμε την πραγματικότητα: μόνο ένας εγκληματίας σκέφτεται έτσι».

«Αλλά εμείς, τον θεωρούσαμε «στρατηγικό εταίρο». Σήμερα, διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και θα απαριθμήσω μερικά: εθνοκάθαρση, κρατική υποστήριξη στην τρομοκρατία (του «Ισλαμικού Κράτους»), μαζική και συστηματική παραβίαση θεμελιακών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συστηματική επιθετικότητα και προσχεδιασμένη μετακίνηση πληθυσμών για παράνομο εποικισμό. Αυτά είναι εγκλήματα με βάση το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, στο οποίο η Τουρκία δυστυχώς δεν είναι μέλος. Αν τον αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο παρελθόν («too little too late») με την προσδοκία να προσαρμοστεί, στην πραγματικότητα, εκείνος θα συνεχίσει τα εγκλήματα και την νεο-οθωμανική του επεκτατική πολιτική με επόμενο θύμα μάλλον την Ανατολική Μεσόγειο».

Καταλήγοντας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτή την φορά πρέπει να δράσουμε αποτελεσματικά αντιμετωπίζοντάς τον ως εγκληματία, διαφορετικά σύντομα θα δούμε ότι πάλι κάναμε λάθος».


πηγη

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr