Home Greek News Οι Εκουαδοριανοί ΕΔΙΩΞΑΝ το ΔΝΤ εντός μίας εβδομάδος από τη χώρα τους, ενώ οι Έλληνες συνεχίζουν να υποδουλώνονται από αυτό!

Οι Εκουαδοριανοί ΕΔΙΩΞΑΝ το ΔΝΤ εντός μίας εβδομάδος από τη χώρα τους, ενώ οι Έλληνες συνεχίζουν να υποδουλώνονται από αυτό!

by _
0 comment 196 views

Οι Εκουαδοριανοί (σαν τους…ΔΩΡΙΕΙΣ!) ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ το ΔΝΤ εντός μίας εβδομάδος από τη χώρα τους και…ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ενώ οι Έλληνες συνεχίζουν να υποδουλώνονται από αυτό εδώ και…ΔΕΚΑ (10) ΧΡΟΝΙΑ..!!!

ΔΕΙΤΕ πως ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ…ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΟΣ…!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ…ΜΊΜΗΣΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ…!!!

ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΠΡΑΣ ΈΒΑΛΕ «ΤΕΡΜΑ» ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ...ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ..ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΚΤΛ!!!

«Η βασιλεία τῶν οὐρανῶν βιάζεται, καὶ βιασταὶ ἁρπάζουσιν αὐτήν


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


 

Σύμφωνα με τον μεγάλο ιστότοπον ειδήσεων sputniknews.com

Ο Πρόεδρος του Εκουαδόρ Λένιν Μορένο ξεκίνησε την Κυριακή διαπραγματεύσεις με ηγέτες των αυτόχθονων λαών του Ισημερινού για τον τερματισμό των διαμαρτυριών σε εθνικό επίπεδο.

Νωρίτερα, ο Μορένο υποσχέθηκε να αναθεωρήσει το αμφιλεγόμενό του διάταγμα για τη μείωση των επιδοτήσεων καυσίμων που οδήγησε στην εθνική αναταραχή.

Μετά από μακρές συνομιλίες με ηγέτες διαμαρτυριών και με εκπροσώπους ιθαγενών του Ισημερινού, η κυβέρνηση Moreno ακύρωσε το αμφισβητούμενο διάταγμα που προκάλεσε βίαιες διαμαρτυρίες.

“Με τη συμφωνία αυτή, οι κινητοποιήσεις σε ολόκληρο τον Ισημερινό τερματίζονται και δεσμευόμαστε να αποκαταστήσουμε την ειρήνη στη χώρα”, ανέφερε ο Μορένο και οι ηγέτες αυτοχθόνων σε κοινή δήλωση την Κυριακή, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση είχε αποσύρει μια εντολή για την κατάργηση των επιδοτήσεων καυσίμων, σύμφωνα με την AFP.

Ο Moreno είχε ετοιμάσει ένα σύνολο μέτρων λιτότητας ως οικονομικές μεταρρυθμίσεις σε μια προσπάθεια να λάβει δάνειο διάσωσης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για την αναδιάρθρωση της οικονομίας που επιβαρύνει το χρέος της χώρας, γεγονός που οδήγησε σε μαζικές συγκεντρώσεις που προσελκύουν αυξανόμενους κύκλους της κοινωνίας του Εκουαδόρ και στη συνέχεια γίνονται βίαιες .

Οι περικοπές στο κρατικό πρόγραμμα των επιδοτήσεων στα καύσιμα ήταν ένα κρίσιμο σημείο που οδήγησε αρχικά σε ένταση και θυμό στον τοπικό πληθυσμό.

Οι τοπικές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι ο αριθμός των νεκρών είναι εφτά άτομα 7, ενώ τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι φέρεται να έχουν τραυματιστεί.

«Η βασιλεία τῶν οὐρανῶν βιάζεται, καὶ βιασταὶ ἁρπάζουσιν αὐτήν

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…


Λινκ της πηγής >> https://sputniknews.com/latam/201910141077042613-ecuador-govt-indigenous-groups-agree-on-fuel-subsidy-repeal-end-to-nationwide-protests/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr