Home Greek News Οι Έλληνες ανταποκριτές και η Τουρκική προπαγάνδα – Του: Κρικόρ Τσακιτζιάν

Οι Έλληνες ανταποκριτές και η Τουρκική προπαγάνδα – Του: Κρικόρ Τσακιτζιάν

by _
0 comment 33 views


Έλληνες ανταποκριτές – Μανώλης Κωστίδης – Άννα Ανδρέου

Οι Έλληνες ανταποκριτές και η Τουρκική προπαγάνδα – Του: Κρικόρ Τσακιτζιάν

Από Boxnews.Gr / στην κατηγορία Bloggers / την Σάββατο, 12 Οκτ 2019 11:02 ΜΜ

Οι Έλληνες ανταποκριτές και η Τουρκική προπαγάνδα.

Είναι σαφές ότι κινδυνεύει η ζωή των ανταποκριτών που βρίσκονται στην Τουρκία, εάν αποφασίσουν να μεταδώσουν τα αληθινά γεγονότα αυτού του άνισου πολέμου.

Κρικόρ ΤσακιτζιάνΤου: Κρικόρ Τσακιτζιάν

Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ούτε θα περίμενε κανείς να πουν την αλήθεια οι δημοσιογράφοι που κάνουν τη δουλειά τους και βρίσκονται υπό την απειλή της δίωξης και της φυλάκισης.

Αυτό που αναρωτιέται κανείς, είναι γιατί τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αφού γνωρίζουν αυτή τη συνθήκη, ζητούν από τους ανταποκριτές που έχουν στην Κωνσταντινούπολη να πάνε στο μέτωπο και να μεταδώσουν ειδήσεις από τον πόλεμο;

Το αποτέλεσμα είναι ντροπιαστικό. Προκαλεί αλγεινή εντύπωση. Μετά το Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΙ, άλλη μια τραγική φιγούρα εμφανίστηκε σε άλλο κανάλι.

Η ανταποκρίτρια του STAR και του ΡΙΚ ταυτόχρονα η κ. Άννα Ανδρέου, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ μας έκανε μια παρουσίαση λες και οι Κούρδοι βομβαρδίζουν την Τουρκία και είναι αυτοί που σκοτώνουν αμάχους, ενώ ο Τουρκικός στρατός χτυπά μόνο μαχητές.

Για τα 11 Κουρδικά χωριά που χτυπήθηκαν  τις τελευταίες μέρες, με τους εκατοντάδες άμαχους νεκρούς, ούτε κουβέντα.

Ολόκληρη ανάλυση έκανε για το φόβο που νοιώθει για τη ζωή της η ίδια, στο παραμεθόριο Τουρκικό χωριό Ακτσάκαλε όπου φιλοξενείται, προστατεύεται και παρακολουθείται από την Τουρκική κυβέρνηση.

Καμία ντροπή δεν μας είπε αν ένοιωσε για την προώθηση της Τουρκικής προπαγάνδας που κάνει μέσω των δελτίων ειδήσεων των Ελληνικών και Κυπριακών καναλιών. Φυσικά ούτε από το Ελληνικό κανάλι ένιωσαν καμία ντροπή για την ανταπόκριση που μετέδωσαν.

Κάθε άλλο, έδειξαν πως είναι περήφανοι που έχουν το δικό τους άνθρωπο στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Τι μεταδίδει όμως, φαίνεται πως για τους υπεύθυνους του καναλιού λίγη σημασία έχει.

Για το ΣΚΑΙ ούτε συζήτηση να γίνεται. Εκεί τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς.

Ο Μανώλης Κωστίδης λειτουργεί περισσότερο ως ανταποκριτής του TRT και διακόπτει το πρόγραμμα του Ελληνικού σταθμού, για να μεταδώσει τη ρίψη όλμου από τους  Κούρδους σε Τουρκικό έδαφος.

Για το τι συμβαίνει στην άλλη μεριά του φεγγαριού ούτε λόγος να γίνεται. Για τον Κωστίδη  και το ΣΚΑΙ η ενημέρωση έχει μόνο μια πλευρά.

Σε λίγο θα πιστέψουμε όλοι, ότι οι Κούρδοι κήρυξαν τον πόλεμο στην Τουρκία και όχι ότι η Τουρκία στους Κούρδους.

Το θέμα είναι ποιος θα βάλει φρένο σ’ αυτό τον παραλογισμό και το επικίνδυνο παιχνίδι που παίζουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης ή μήπως αποφασίσαμε ως χώρα να παίξουμε το παιχνίδι της Τουρκίας και δεν το ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι αδαείς πολίτες αυτού του τόπου;

Ας μας απαντήσει κάποιος ή να τελειώνει αυτή η ντροπή με τις μεταδόσεις της Τουρκικής προπαγάνδας από τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης.

http://boxnews.gr/bloggers/81460-oi-ellhnes-antapokrites-kai-h-tourkikh-propaganda/?fbclid=IwAR2Dgd3a18PLH-HeHGauA7LVGPo4RqlyzRvhpILTsfmOBtByOkvn3soWHIQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr