Home Greek News ISIS στη Βόρεια Συρία: «Ευχαριστούμε τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!» Πού τό’χουμε ξανακούσει αυτό;;;

ISIS στη Βόρεια Συρία: «Ευχαριστούμε τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!» Πού τό’χουμε ξανακούσει αυτό;;;

by _
0 comment 141 views

ISIS στη Βόρεια Συρία: «Ευχαριστούμε τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!» Πού τό’χουμε ξανακούσει αυτό;;;


AIN ISSA, ΣΥΡΙΑ – Καθώς εξήρχοντο στρατοπέδων κρατήσεως στη βόρεια Συρία μετά την απόσυρση της στρατιωτικής υποστήριξης των ΗΠΑ στην περιοχή, οι περιχαρείς κρατούμενοι του ISIS τη Δευτέρα χαιρέτισαν τους…Αμερικανούς απελευθερωτές τους.

“Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα δούμε την ημέρα που κάποιος τελικά θα μας συμπαρασταθεί και θα μας ελευθερώσει από τα νύχια των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων”, δήλωσε ο Mohsin Al-Lateef, μέλος του ISIS, καθώς εκατοντάδες από τους πρόσφατα απελευθερωμένους συναδέλφους τζιχαντιστές του εξήραν τον Πρόεδρο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ (Donald Trump) και σήκωσαν ψηλά…αμερικανικές σημαίες σε αφιέρωμα στους ελευθερωτής τους.

“Για χρόνια, αντιστεκόμασταν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την παρέμβασή τους στις μας, αλλά τώρα βλέπουμε ότι πιστεύουν ακράδαντα στην αποστολή μας να καθιερώσουμε ένα χαλιφάτο στα αρχαία μας εδάφη και να θανατώσουμε τους απίστους. Θα τιμήσουμε τις Η.Π.Α. όχι μόνο επειδή υποχώρησαν γιατί να υποστηρίξουν τον αγώνα μας εναντίον των Κούρδων της Συρίας αλλά και επειδή υπέθαλψαν το χάος στην περιοχή για να μας δοθεί η ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να επανέλθουμε δριμύτεροι από ποτέ. Ο Θεός να ευλογήσει την Αμερική!”

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Πρόεδρος Trump μοιράστηκε ένα βίντεο με τους απελευθερωμένους φυλακισμένους του ISIS και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους.

Πηγή >> The Onion, που κάνει λίγο…ΣΑΤΥΡΑ εδώ βέβαια, για να καταλήξει στο ΓΕΓΟΝΟΣ που τον ISIS δεν τον έχουνε εγκαταλείψει ΠΟΤΕ οι Αμερικανοί, ούτε η Τουρκία ούτε το Ισραήλ, κ.ο.κ., και ότι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να τον χρησιμοποιούν στη Συρία και αλλού για τα βρώμερά τους σχέδια!!! Εξ ου κι η πρόσφατη…ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ των μαχητών τους από τις φυλακές της Βόρειας Συρίας χάριν στους βομβαρδισμούς των καλών συμμάτων των ΗΠΑ….ΤΩΝ ΤΟΥΚΩΝ, δηλαδή!!! Δείτε τη ακόλουθη φωτο. αν ακόμη αμφιβάλλετε όλα αυτά …

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr