Home Greek News Πρώην κομάντο της Τουρκίας αποκαλύπτει: «Αυτά που κάνει ο ISIS, τα κάναμε εμείς στους Κούρδους»

Πρώην κομάντο της Τουρκίας αποκαλύπτει: «Αυτά που κάνει ο ISIS, τα κάναμε εμείς στους Κούρδους»

by _
0 comment 144 views

Πρώην κομάντο της Τουρκίας αποκαλύπτει: «Αυτά που κάνει ο ISIS, τα κάναμε εμείς στους Κούρδους»


Πρώην Τούρκος κομάντο αναφέρθηκε στα βασανιστήρια των Τούρκων εναντίον Κούρδων κρατουμένων. «Αυτά που κάνει ο Isis εμείς τα κάναμε από την δεκαετία του ’90»

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες των βασανιστηρίων Τούρκων κομάντο εναντίον Κούρδων κρατουμένων, τη δεκαετία του ’90.

Οι αποκαλύψεις έγιναν από τον Ιμπραήμ Γιαϊλαλί, έναν πρώην στρατιωτικό, ο οποίος έχει λάβει άσυλο και ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

«Αυτά που κάνει ο ISIS, εμείς τα κάναμε από τη δεκαετία του ’90» δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».

Και πρόσθεσε: «Διαπράξαμε εγκλήματα πολέμου. Κόβαμε μέλη του σώματος των νεκρών του PKK».

«Κόβαμε τη μύτη και τα αυτιά των νεκρών ανταρτών και αμάχων. Τα κρεμούσαμε στο λαιμό μας. Κόβαμε το κεφάλι τους και βγάζαμε φωτογραφίες» έσπευσε να συμπληρώσει.

Επανέλαβε δε, ότι «αυτά που κάνει ο ISIS, εμείς τα εφαρμόζαμε όταν ήμασταν στρατιώτες τη δεκαετία του ‘90 σε κουρδικές περιοχές και πόλεις».

Όσον αφορά την τρέχουσα επιχείρηση στη βόρεια Συρία, ο Γιαϊλαλί εκτίμησε ότι η Άγκυρα «δεν θέλει να εξαφανίσει το ΡΚΚ, αλλά να εξαλείψει τους Κούρδους».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης στη βόρεια Συρία την προηγούμενη Τετάρτη, θέτοντας ως στόχο την εκκαθάριση της περιοχής από τους Κούρδους μαχητές.


https://sputniknews.gr/kosmos/201910144870959-tourkos-komanto-kourdoi-basanistiria/?fbclid=IwAR3iY5x4vgwuyZCkTE6l57IoTOHmNmdzqZ2Y9qCGTuj42Wdv3XmQ80dApbY

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr