Home Greek News Ξεκινάνε το αντάρτικο οι Κούρδοι: «Θα χτυπήσουμε τουρκικές πόλεις» – Άγκυρα: «Θα απαντήσουμε πολεμικά στη Συρία»

Ξεκινάνε το αντάρτικο οι Κούρδοι: «Θα χτυπήσουμε τουρκικές πόλεις» – Άγκυρα: «Θα απαντήσουμε πολεμικά στη Συρία»

by _
0 comment 129 views

Ξεκινάνε το αντάρτικο οι Κούρδοι: «Θα χτυπήσουμε τουρκικές πόλεις» – Άγκυρα: «Θα απαντήσουμε πολεμικά στη Συρία»

Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2019, 11:48 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 13, 2019 στις 11:50 μμ


Ανατροπές έχουμε τις τελευταίες ώρες στην Συρία. Ενώ η Δαμασκός δεν φαινόταν πρόθυμη να βοηθήσει τους Κούρδους, τελικά με εισήγηση Πούτιν, άλλαξε άποψη, στριμώχνοντας πλέον τον Ερντογάν.

Οι Κούρδοι είναι πλέον αποφασισμένοι να περάσουν στο επόμενο βήμα. Η Δαμασκός από την μία στέλνει δυνάμεις στα σύνορα και αντάρτικες ομάδες σχεδιάζουν να τινάξουν στον αέρα τουρκικές πόλεις.

Η ομάδα με την επωνυμία Πρωτοβουλία του Λαϊκού Κουρδιστάν, ανακοίνωσε ότι θα κλιμακώσει την δράση της εντός της Τουρκίας, με χτυπήματα κατά μεγάλων πόλεων.

«Θα τερματίσουμε τη βαρβαρότητα και θα νικήσουμε την Τουρκία», ανακοίνωσε η ομάδα.

Πριν από λίγο είχαμε και την πρώτη αντίδραση της Άγκυρας μετά την απόφαση της Δαμασκού να ενισχύσει τους Κούρδους. 

Ο σύμβουλος του Ερντογάν Γιασίν Ακτάι δήλωσε τα εξής: «Εάν ο στρατός του συριακού καθεστώτος προσπαθήσει να εισέλθει στη βορειοανατολική Συρία, η Τουρκία θα απαντήσει, οπότε μπορεί να υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δύο στρατών»

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τούρκοι χρησιμοποιούν το σύστημα KORAL ατη Συρία, με σκοπό να μπλοκάρουν όλες τις συχνότητες.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι Κούρδοι υποδέχονται σαν απελευθερωτές του Σύρους στρατιώτες στη Manjib, δείχνοντας, πως όσα και να τους χωρίζουν, ο εχθρός είναι κοινός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pentapostagma.gr/2019/10/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr