Home Greek News Χαβρίν Χαλάφ: Αφού την ΒΙΑΣΑΝ την ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ μέχρι θανάτου οι βρώμο-Τούρκοι Δολοφόνοι

Χαβρίν Χαλάφ: Αφού την ΒΙΑΣΑΝ την ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ μέχρι θανάτου οι βρώμο-Τούρκοι Δολοφόνοι

by _
0 comment 293 views

Χαβρίν Χαλάφ: Αφού την ΕΒΙΑΣΑΝ την ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ μέχρι θανάτου οι βρώμο-Τούρκοι Δολοφόνοι…!!!

Οι Τούρκοι είναι….ISIS και τους υποστηρίζει ο Τράμπ, ο οποίος είναι ΚΙ ΑΥΤΟΣ….ISIS. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;;;!!! Αν όχι, τότε διαβάστε και «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΙΔΟΥ ο μεγάλος φάκελος Τουρκίας και…ISIS…!!! ΙΔΟΥ οι τρομοκράτες οι…ΑΛΗΘΙΝΟΙ…!!!». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Τράμπ συνεχίζει να ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τον κόσμο με τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ μέχρι τώρα «κυρώσεις» του ενάντια στο καθεστώς Ερντογάν, όπως κι σχεδόν ΟΛΗ η διεθνής κοινότητα που παραμένει ΑΠΡΑΓΟΣ όσον αφορά τις τουρκικές θηριωδίες εις βάρος των Κούρδων. ΓΙΑΤΙ;;;, γιατί είναι ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, όπως ο ΜΑΦΙΟΣΟΣ Τράμπ, ΓΙ᾽ΑΥΤΟ! Διαβάστε το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο «Να ΓΙΑΤΙ ο Τράμπ αφήνει τους Τούρκους να σφάζουν Κούρδους στη Συρία: ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ!!!» για να καταλάβετε.

Στο χθεσινό άρθρο του σάιτ Militaire News με τίτλο «Εκτέλεσαν γυναίκα πολιτικό “φιλοαμερικανικού” κόμματος στη Συρία οι Τούρκοι» διαβάσαμε τα εξής συγκλονιστικά για τη δολοφονία της γενικής γραμματέα του κόμματος «Μελλοντική Συρία», Χαβρίν Χαλάφ (Havrin Khalaf) από τους αδίστακτους Τούρκους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ….

Η εκτέλεση έγινε πιθανότα από τον αέρα αφού όπως λένε οι πληροφορίες χτυπήθηκε το αυτοκίνητο που επέβαινε. Να σημειωθεί ότι το κόμμα “Μελλοντική Συρία” θεωρείται “φιλοαμερικανικό”.

Η Χαβρίν Χαλάφ εντάχθηκε το 2016 στις Μονάδες Προστασίας Γυναικών (YPJ).

Η Χαβρίν Χαλάφ ήταν ιδιαίτερα δραστήρια σε ζητήματα ισότητας των δύο φύλων και χειραφέτησης των γυναικών της βορειοανατολικής Συρίας.

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο που είναι εμπεδωμένο στο παρακάτω tweet (τουίτ) που δείχνει τη στιμγή της σύλληψής της διότι, απ’ ο,τι φαίνεται και σύμφωνα με τα μεχρι στιγμής στοιχεία που έχουμε, ΔΕΝ δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της η κα Χαλάφ ενώ ευρίσκετο ακόμη εν κινήσει…

Δείτε τώρα και το τελευταίο βίντεο. Η μετάφραση του τουίτ διαβάζει ως εξής….

H Κούρδισσα ακτιβήστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η γενική γραμματέας του Κόμματος «Μελλοντική Συρία», #Hervin_Khalaf, βιάστηκε και στη συνέχεια λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τζιχάντες της Τουρκίας κοντά στην #Χαζάκα (#Hasakah) επι τη διάρκεια της εθνοκάθαρσης της Τουρκίας ενάντια στους Κούρδους στη Βόρεια Συρία.

ΕΙΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΙ ΤΑΥΤΑ ΤΑ…ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr