Home Greek News Κουρέλιασαν τους Τούρκους! Οι Κούρδοι ανακατέλαβαν την πόλη Ρας αλ-Άιν

Κουρέλιασαν τους Τούρκους! Οι Κούρδοι ανακατέλαβαν την πόλη Ρας αλ-Άιν

by _
0 comment 138 views

Κουρέλιασαν τους Τούρκους! Οι Κούρδοι ανακατέλαβαν την πόλη Ρας αλ-Άιν


Οι Κούρδοι της Συρίας ανακατέλαβαν την πόλη Ρας αλ-Άιν, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις Τούρκου αξιωματούχου ότι η πόλη είχε καταληφθεί από τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) που τελούν υπό την διοίκηση των Κούρδων έχουν ανακαταλάβει τον έλεγχο των περισσότερων περιοχών της αναφερόμενης πόλης, καθώς συγκεντρώνουν δυνάμεις για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικής επιχείρησης, σύμφωνα με το ίδιο παρατηρητήριο.

Τουλάχιστον 17 αντάρτες που υποστηρίζονται από τις τουρκικές δυνάμεις και τέσσερις μαχητές του SDF σκοτώθηκαν από την αντεπίθεση, όπως ανακοίνωσε το παρατηρητήριο. Η πόλη Ρας αλ-Αϊν είναι σημαντικό κέντρο ανεφοδιασμού μεταξύ των αστικών κέντρων της Ταλ Αμπιάντ προς τα δυτικά και της πόλης Καμισλί στα ανατολικά που ελέγχονται από τις δυνάμεις SDF.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr