Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχεται τώρα ο…ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ να πολεμήσει τους Τούρκους στη Βόρεια Συρία!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχεται τώρα ο…ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ να πολεμήσει τους Τούρκους στη Βόρεια Συρία!!!

by _
0 comment 146 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχεται τώρα ο…ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ να πολεμήσει τους Τούρκους στη Βόρεια Συρία!!!


Σύμφωνα με το RT.com,…

Ο στρατός της Συρίας κινείται για να αντιμετωπίσει την «τουρκική επιθετικότητα» στη Βόρεια Συρία σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Οι ενττάσεις αυξάνονται στη βόρεια Συρία καθώς η Δαμασκός άρχισε να μετακινεί τις δυνάμεις της για να αντιμετωπίσει τα τουρκικά στρατεύματα που πραγματοποιούν μια επιχείρηση εναντίον των Κούρδων στην περιοχή, αναφέρει η κρατική υπηρεσία τύπου Sana.

Οι υποστηριζόμενες από Κουρδιστάν Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) κατέληξαν σε συμφωνία με τη Δαμασκό, όπου θα δουν τα στρατεύματα της συριακής κυβέρνησης να φτάνουν στη βόρεια περιοχή Κομπάνι, δήλωσε νωρίτερα ο Mohammed Shaheen, αντιπρόεδρος της Περιφέρειας Ευφράτης.

Οι Σύροι θα αναπτυχθούν στο Kobani εντός 48 ωρών, ανέφερε ο λιβανέζος τηλεοπτικός σταθμός al-Mayadeen. Οι πηγές της RT στην περιοχή επιβεβαίωσαν επίσης τις αναφορές.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο τουρκικός στρατός εισχώρησε στη βόρεια Συρία χωρίς τη συναίνεση της Δαμασκού για να πολεμήσει την κουρδική πολιτοφυλακή στην περιοχή Κομπάνι, την οποία θεωρεί η Άγκυρα ως τρομοκρατική οργάνωση. Η Τουρκία αναφέρει ότι ο στόχος της επιχείρησης είναι να δημιουργηθεί μια «ασφαλής ζώνη» κοντά στα σύνορά της, προκειμένου να αποτραπεί η εισβολή των Κούρδων αγωνιστών στη χώρα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr