Home Greek News ΙΔΟΥ οι Ινδιάνοι της…Αμερικής που μιλούσαν Ελληνικά πριν ανακαλυφθούν!!!

ΙΔΟΥ οι Ινδιάνοι της…Αμερικής που μιλούσαν Ελληνικά πριν ανακαλυφθούν!!!

by _
0 comment 369 views

ΙΔΟΥ οι Ινδιάνοι της…Αμερικής που μιλούσαν Ελληνικά πριν ανακαλυφθούν!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τα ακόλουθα αποκλειστικά μας άρθρα αποδειχνύουν το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΙΣ αφορά το…ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο Ελληνισμός ευρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ και ότι αποτελεί τόσο τον ακρογωνιαίο λίθο όσο και το….ΘΕΜΕΛΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ!!!….

Οι αποδείξεις που δείχνουν ότι Μινωίτες και Μυκηναίοι όργωναν Αμερική και Ευρώπη – Κρητικό DNA στους Ινδιάνους! (φωτό)

Περισσότεροι από 100.000.000 οι Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο!

Καίνε τον Αμαζόνιο που συνδέεται με την… ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ φυλή των ΑΜΑΖΟΝΩΝ;! Φωτιές & στον Αμαζόνιο & στην Ελλάδα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί έρχεται κι ένα άλλο ωραίο άρθρο που απλά επιβεβαιώνει όλα αυτά για την Ελληνισμό με τον πιο ευχάριστο τρόπο….


Οι Ινδιάνοι που μιλούσαν Ελληνικά πριν ανακαλυφθούν!!!

Τρία δείγματα πετρογλυφικών βρέθηκαν στην Βόρεια Αμερική, όπου ερευνήθηκαν και αποδόθηκαν στο ότι είναι Ελληνικά…

Η πέτρα Possum Creek Stone ανακαλύφθηκε από την Gloria Farley στην Oklahoma το 1970.

Όπως εξηγεί η ίδια στην πέτρα απεικονίζεται ένας Έλληνας αθλητής επάνω σε βάθρο νίκης με επιγραφή που γράφει HO-NI-KA-SA ή o nikasa (ο νικητής)

Η πέτρα Thruston Stone ερμηνεύεται ως μία ανάμιξη πολλών πολιτισμών οπως Ελληνικής, Τσερόκι, Ινδιάνικης, Αιγυπτιακής και Εβραίκης, η πολιτισμική κοινότητα των Cherokee, Keetoowah Society επισημανη όπως το επιβεβαιώνει και το όραμα του Eloh ότι προέρχονται από τους Πτολεμαίους που έφτασαν με υπερατλαντικά ταξίδια στην κοιλάδα του Ohio.

Το Red Bird Petroglyph είναι Ελληνική επιγραφή που χρονολογείται ανάμεσα στον 2ο και 3ο αιώνα π.Χ. και όχι όπως ανακοίνωσε τελευταία το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής και η New York Times ότι είναι του 1800.

Η γλώσσα των Cherokee περιεχέι πολλές λέξεις Ελληνικής προέλευσης, ιδιαίτερα στο πεδίο της ιεραρχίας, στρατιωτικής ορολογίας, μυθολογίας, αθλητισμού και τελετουργίας.

Επίσης η μουσική των Cherokee αντανακλά τις ελληνικές του ρίζες, Οι ινδιάνοι Cherokee είναι στην κυριολεξία οι Έλληνες της αρχαίας Αμερικής.

Cherokee… the Greek Indians

-Donald N. Yates


Σημειωτέον – Η Αρχική μελέτη πάνω σε αυτό προέρχεται εκ του βιβλίου του λογίου Donald N. Yates με τίτλον «Old Souls in a New World: The Secret History of the Cherokee Indians», δηλαδή, «Παλαιές ψυχές σε ένα νέο κόσμο: Η μυστική ιστορία των Ινδιάνων Τσερόκι».

Οι περισσότερες ιστορίες του έθνους Cherokee (Τσερόκι) επικεντρώνονται στις συναντήσεις του με τους Ευρωπαίους, τις συγκρούσεις του με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και την απέλασή του από τα εδάφη του κατά τη διάρκεια της διαδρομής των δακρύων. Το έργο αυτό, ωστόσο, εντοπίζει την προέλευση των ανθρώπων του Cherokee στον τρίτο αιώνα π.Χ. και ακολουθεί τις μεταναστεύσεις τους μέσω της Αμερικής στην πατρίδα τους στα χαμηλότερα βουνά της Απαλαχίας.

Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό ανάλυσης DNA, ιστορικής έρευνας και κλασικής φιλολογίας, αποκαλύπτει την ανατολική Μεσόγειο καταγωγή των Τσερόκων και αποκαλύπτει ότι αρχικά μίλησαν ελληνικά πριν υιοθετήσουν την ιροκιώτικη γλώσσα των συμμάχων τους Haudenosaunee ενώ τα δύο έθνη συγκατοικούσαν στη Κοιλάδα του Οχάιο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ δια το βιβλιον.


ΠΗΓΗ     ΠΗΓΗ      ΠΗΓΗ

Με πληροφορίες από >> https://olympospress.blogspot.com/2019/10/blog-post_10.html?fbclid=IwAR2M_7VlO–thR0d-c9Sdyh9NBHmiBRGoUrS2a0CJQ14Czx8QaSv0r3KmCo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr