Home Greek News Με το μέρος του τουρκικού στρατού στη Βόρεια Συρία ο… ISIS!!! Σε πλήρη συνεργασία με τους Τζιχαντιστές ο Ερντογάν!!!

Με το μέρος του τουρκικού στρατού στη Βόρεια Συρία ο… ISIS!!! Σε πλήρη συνεργασία με τους Τζιχαντιστές ο Ερντογάν!!!

by _
0 comment 121 views

Με το μέρος του τουρκικού στρατού στη Βόρεια Συρία ο… ISIS!!! Σε πλήρη συνεργασία με τους Τζιχαντιστές ο Ερντογάν!!!

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΤΕ!!!

Ο Ερντογάν, αυτή την στιγμή και παρά την τραγική κατάσταση της τουρκικής οικονομίας, χρησιμοποιεί πολύ ακριβό του στρατιωτκό εξοπλισμό. Αλλά ΠΟΥ -παρακαλώ!- πήρε τα χρήματα για να εξασφαλίσει όλα αυτά;;; Μα από τα έσοδα που πήρε από τις….ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ…ISIS ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ έχουμε δημοσιεύσει διαχρονικά πολλά άρθρα για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η Τουρκία και ο ISIS είναι οι…ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ. Και μην νομίζετε επειδή ο Τράμπ είπε στους Τούρκους να «προσέχουν» τη δράση του ISIS στη Βόρεια Συρία κατά την εισβολή του στρατού τους εκεί ότι θα το κάνουν. ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ, γιατί τόσο η Τουρκία όσο και οι…ΗΠΑ είναι…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ISIS και δεν έχουν σταματήσει ΠΟΤΕ να τον χρησιμοποιούν, ιδιαίτερα τη στιγμή που συνεχίζουν να βρίσκονται εγκαταλελειμμένα όπλα αυτών των τζιχαντιστών με την επιγραφή…«MADE IN AMERICA» ή «MADE IN ISRAEL» διότι είναι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ που είναι οι αρχικοί αρχιτέκτονες του ISIS!!!

Π.χ., χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το γεγονός πως αυτήν την στιγμήν, υπάρχουν μαχητές του ΙΣΙΣ που σπεύδουν εις βοήθειαν του τουρκικού στρατού στη Βόρεια Συρία!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο με τον τζιχαντηστή να οδηγεί αυτοκίνητο που παίζει τη μουσική του…. ISIS στα σύνορα με τη βόρεια Συρία (Rojava) για λογαριασμό του φασιστικού καθεστώτος Ερντογάν. Θέλει να σκοτώσει Κούρδους λέει, Χριστιανούς και Γιαζίδη, τους οποίους ονομάζει «άπιστους».

Λινκ >> https://www.facebook.com/1571249636290563/videos/467385277192751/

Σύμφωνα με αναφορές, δεκάδες χιλιάδες τζιχάντ (πρώην ISIS, Αλ Κάιντα, Νέα FSA) έχουν μαζευτεί και ο Ερντογάν θέλει να τους στείλει πέρα από τα σύνορα. Ο επίσημος τουρκικός στρατός προχωρεί μόνο εάν δεν απειλείται, επειδή οι Τούρκοι στρατιώτες φοβούνται τους Κούρδους. Είχαν την ίδια τακτική και στην Αφρίν.

Σύμφωνα με με τον κο di Fabio Giuseppe Carlo Carisio του σάιτ Veterans Today (VT Italy), με το οποίο είμαστε κι εμείς συνεργάτες από τα Ελληνικά Νέα Τώρα, έγραψε σήμερα τα εξής επιβεβαιωτικά για τις σχέσεις Τουρκίας και…ISIS…

«”Καθώς το τουρκικό κράτος συνεχίζει με τις προετοιμασίες για εισβολή στα σύνορα Serekaniye, οι συμμορίες ISIS ξεκίνησαν μια επίθεση μεγάλης κλίμακας στο Raqqa σε συντονισμό με το τουρκικό κράτος. Η Δύση παραμένει σιωπηρή καθώς οι λαοί της Βορειοανατολικής Συρίας έχουν ξεσηκωθεί”. Αυτό είναι ένα από τα σχόλια της κουρδικής υπηρεσίας ANF για το νέο πολεμικό μέτωπο στη Ροβάβα. Σε μια φράση αναβιώνει τον εφιάλτη του Ισλαμικού τζιχάντ και τη στενή σχέση με την επίθεση της Άγκυρας..

«”Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μαζί με τον Εθνικό Στρατό της Συρίας μόλις ξεκίνησαν μια ‘επιχείρηση’ εναντίον του ΡΚΚ, του Ypg και των τρομοκρατών της Daesh (Isis) στη βόρεια Συρία”, αναφέρει το προφίλ Twitter του Ερντογάν, το οποίο διευκρινίζει: “Η αποστολή μας είναι να αποτρέψει τη δημιουργία ενός τρομοκρατικού διαδρόμου” κατά μήκος των νότιων συνόρων της Τουρκίας, κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Αλλά ο πραγματικός στόχος φαίνεται να είναι ακριβώς η απελευθέρωση των φυλακισμένων τζιχαντιστών για τους δοθεί ο έλεγχος της περιοχής

Το SDF προειδοποίησε ότι Ο ISIL (ISIS) παραμένει απειλή στην περιοχή. Τη Δευτέρα, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της σύλληψης ενός διοικητή ISIL, η ομάδα προειδοποίησε ότι μια πιθανή τουρκική επίθεση θα “αντιστρέψει την επιτυχή προσπάθεια να νικηθεί ο ISIS”. Την Τετάρτη, μια κουρδική πηγή και δύο αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο πρακτορείο Reuters ότι η SDF σταμάτησε τις επιχειρήσεις εναντίον του ISIL λόγω της τουρκικής επίθεσης. Η έκθεση αυτή ήρθε καθώς η ελεγχόμενη από Κούρδους οργάνωση δήλωσε ότι μία από τις φυλακές όπου κρατούνταν ύποπτα μέλη του ISIL χτυπήθηκε από μια τουρκική αεροπορική επιδρομή.

Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ISIS ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

Η ίδια ανησυχία εκφράστηκε τις τελευταίες ημέρες από έναν λεπτομερή φάκελο που κατάρτισαν οι ίδιες οι ΗΠΑ που κάλεσε τον Λευκό Οίκο να διατηρήσει ένα στρατιωτικό σώμα στη Συρία για να υπερασπιστεί τα αμερικανικά συμφέροντα. Ο συναγερμός ISIS είναι σαφώς εμφανής στην τελική έκθεση της ομάδας μελέτης της Συρίας (SSG), μιας επιτροπής για την ανάλυση των κρίσιμων σημείων του πολέμου, που δημοσιεύτηκε από το Αμερικανικό Ίδρυμα Για την Ειρήνη στην Ουάσινγκτον και αναπτύχθηκε από ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες, στρατιωτικούς διοικητές και διπλωμάτες με τη βοήθεια ξένων κυβερνήσεων, ενώσεων και ΜΚΟ.

Πρόκειται για έναν φάκελο 80 σελίδων, τον οποίο εκπόνησαν 12 μέλη που διορίστηκαν από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίωνη η δημοκρατική γερουσιαστήτρια Jeanne Shaheen, ένας δημοκρατικός ιστορικός όπως ο πρώην γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Mark Kirk του Ιλινόις, ο εν αποστρατεία συνταγματάρχης Mark Cleveland, πρώην επικεφαλής των ειδικών επιχειρήσεων του αμερικανικό στρατού και δύο πρώην πρεσβευτές.

Ο Ερντογάν, αυτή την στιγμή και παρά την τραγική κατάσταση της τουρκικής οικονομίας, χρησιμοποιεί πολύ ακριβό του στρατιωτκό εξοπλισμό. Αλλά ΠΟΥ -παρακαλώ!- πήρε τα χρήματα για να εξασφαλίσει όλα αυτά;;; Μα από τα έσοδα που πήρε από τις….ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ…ISIS ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!! ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ….«ΕΝΑΝΤΙΟΝ» ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ». ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα μας για του λόγου το αληθές, όπου έχουμε καταγράψει τις σχέσεις Τουρκίας και ΙΣΙΣ!!!….

8 τρόποι με τους οποίους βοηθάει την ISIS η Τουρκία

ΤΟΥΡΚΙΑ:Συλλήψεις δημοσιογράφων που ξεσκέπασαν τη σχεση Τουρκίας-ISIS!!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ISIS – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Συνεχείς συσκέψεις στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας για τη «φωτιά» στα Βαλκάνια – Η Τουρκία χρησιμοποιεί την Αλβανία και τους εξτρεμιστές του UCK όπως τον ISIS σε Συρία και Ιράκ

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ιδού οι ατράνταχτες αποδείξεις για την…ερωτική σχέση μεταξύ Τουρκίας και ISIS…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr