Home Greek News LIVE: Βομβαρδίζονται κατοικημένες περιοχές στη Συρία, σύμφωνα με το SDF. LIVE: «Κακή ιδέα» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ την επιχείρηση στη Συρία

LIVE: Βομβαρδίζονται κατοικημένες περιοχές στη Συρία, σύμφωνα με το SDF. LIVE: «Κακή ιδέα» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ την επιχείρηση στη Συρία

by _
0 comment 102 views

LIVE: Βομβαρδίζονται κατοικημένες περιοχές στη Συρία, σύμφωνα με το SDF

«Κακή ιδέα» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ την επιχείρηση στη Συρία

Μικαέλλα Λοΐζου, Μιχάλης Πολυδώρου   09/10/2019 16:21

Στρατιωτική εισβολή ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η Τουρκία κατά των Κούρδων της Συρίας.

Οι Τούρκοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μία «ζώνη ασφαλείας» εντός του συριακού εδάφους, μετά την οπισθοχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από την περιοχή.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται από αέρος, ανάμεσα σε κουρδικές πόλεις, με τον τοπικό πληθυσμό, αλλά και τους πρόσφυγες που βρήκαν καταφύγιο στην συγκεκριμένη παραμεθοριακή περιοχή το προηγούμενο διάστημα, να προσπαθούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, για να γλιτώσουν από την τουρκική βαναυσότητα.

Όπως καταγγέλλουν οι Κούρδοι ανάμεσα στους νεκρούς συμπεριλαμβάνονται άμαχοι.

Ιδιαίτερα επικριτικά είναι τα σχόλια κατά της Άγκυρας από τη διεθνή κοινότητα, με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το αμερικανικό Κογκρέσο να απευθύνουν σαφείς προειδοποιήσεις στον Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε όλες τις εξελίξεις, τα βίντεο και τις εικόνες στη live ενημέρωση του REPORTER πιο κάτω:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr