Home Greek News Στα σύνορα της Βουλγαρίας πολίτες περιπολούν για να μην μπούν μετανάστες! Εδώ και ο στρατός βοηθά τους… διακινητές!

Στα σύνορα της Βουλγαρίας πολίτες περιπολούν για να μην μπούν μετανάστες! Εδώ και ο στρατός βοηθά τους… διακινητές!

by _
0 comment 121 views

Στα σύνορα της Βουλγαρίας πολίτες περιπολούν για να μην μπούν μετανάστες! Εδώ και ο στρατός βοηθά τους… διακινητές!

Από THE RIGHTER -8 Οκτωβρίου 2019


Την ώρα που στην Ελλάδα εκατοντάδες μετανάστες περνούν την περίφραξη της Αλεξανδρούπολης στη γειτονική Βουλγαρία ομάδα πολιτών δρα στα σύνορα με την Τουρκία για την αναχαίτιση της εισόδου στη χώρα. Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ μεταφέρει το NBC News. Oμάδα που απαρτίζεται από πολίτες κυνηγά για παράνομους μετανάστες στα βουλγαρικά σύνορα. Ανησυχείτε για τυχόν τρομοκράτες, οι οποίοι μπορούν να μπούνε στη Βουγαρία; Ρωτά ο δημοσιογράφος του αμερικανικού ειδησεγραφικού δικτύου μέλος της ομάδας.

«Φυσικά! Βλέπουμε τι γίνεται τώρα στην Ευρώπη», απαντά.
Τα μέλη της ομάδας ισχυρίζονται, ότι προστατεύουν τη χώρα τους από την επιρροή του ισλάμ.

«Δεν είναι πρόβλημα, ότι είναι Μουσουλμάνοι.
Το πρόβλημα είναι, ότι έχουν διαφορετική πολιτισμική κουλτούρα. Δεν σκέφτονται σαν και εμάς. Έχουν εντελώς διαφορετική οπτική για τη ζωή και τα πάντα», προσθέτει.

Η ομάδα είναι γνωστή ως BNO Shipka, της οποία ηγείται ο Βλαντιμίρ Ρούσεφ, ένας πρώην συνταγματάρχης του βουλγαρικού στρατού.

«Αυτήν τη στιγμή είναι η μοναδική άμυνα που έχει η Ευρώπη. Είμαστε οι μόνοι που κάνουμε κάτι, δεν προστατεύουμε απλώς τη Βουλγαρία, προστατεύουμε τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει ο επικεφαλής του αντάρτικου κατά της παράνομης λαθρομετανάτευσης στα βουλγαρικά σύνορα.

Το ρεπορτάζ δείχνει πλάνα από τη στιγμή που η ομάδα των πολιτών συναντά την αστυνομία, η οποία τους συμβουλεύει να σταματήσουν τις ενέργειές τους. Η δράση τους δηλαδή γίνεται υπό την ανοχή των αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα δεν είναι εξοπλισμένη. Λειτουργεί με μαχαίρια και χρησιμοποιεί μεθόδους ακινητοποίησης μέσω χρησιμοποίησης πολεμικών τεχνών.

Via Euronews Security news

https://righter.gr/2019/10/08/sta-synora-tis-voulgarias-polites-peripoloun-gia-na-min-boun-metanastes-edo-ke-o-stratos-voitha-tous-diakinites/?fbclid=IwAR1RIg-Rx4dshLBMAd1Oj3sP0PA8RiZVCs-Ca7LfH9EVlCF04uySzV5vts4

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr