Home Greek News Φρίκη ΜΕΓΑΛΗ: Ισραηλινό νόμισμα του ’68 προβλέπει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτ. του ’01…!!!

Φρίκη ΜΕΓΑΛΗ: Ισραηλινό νόμισμα του ’68 προβλέπει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτ. του ’01…!!!

by _
0 comment 436 views

Φρίκη ΜΕΓΑΛΗ: Ισραηλινό νόμισμα του ’68 προβλέπει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτ. του ’01…!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΡΩ ΑΡΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ και…ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ…!!!…

Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

Μια διεθνής μεγάλη επιτροπή θα εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση

Wikileaks: Τις επιθέσεις της 11ης/9ου τις έκανε το ΙΣΡΑΗΛ. FBI: ο Νετανιάχου συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης πυρηνικών τεχνολογιών  

Ο Σων Στόουν αποκαλύπτει πως ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ενημέρωσε τους Εβραίους να μην πάνε στις δουλειές τους την 11η Σεπτ (’01)!

Πρόβλεψε τον Τράμπ & τη δολοφονία του Κένεντι & την 11η Σεπτ. η «Επιστροφή στο Μέλλον Μέρος 2ο»!!!

Μήπως ήταν τελικά ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που δολοφόνησε τον…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ;;;

Οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ αυτού του κόσμου είναι εκείνοι που το παίζουν «θύματα» της διεθνούς τρομοκρατίας ενώ, στην πραγματικότητα, την τρομοκρατία την δημιούργησαν…ΟΙ ΙΔΙΟΙ…!!!… 

Ξέρετε τι σημαίνει ISIS??? Το έχει αναρωτηθεί ποτέ?? ISRAELI SPECIAL INTELLIGENCE, δηλαδή, ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥΙΣΡΑΗΛ και αυτό το μάθαμε για τη πρώτη φορά στην Αμερική το…1990 παρακαλώ…!!!

ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ISIS ΤΟ 2012! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΔΕΣ! Η ISIS δεν είναι τίποτε περισσότερο απο την ίδια την Ισραηινή…ΜΟΣΑΝΤ! Σημαίνει “Israeli Special Intelligence Service” (ISIS), δηλ., “Η Υπηρεσία Μυστικών Πληροφοριών του Ισραήλ” = ΜΟΣΑΝΤ!!!

Ειρήσθω εν παρόδῳ, ήταν δύο Εβραίοι συγγραφείς μας αποκάλυψαν αυτήν την αλήθεια περι της ISIS το…1990!!! Ένας εκ των δύo είναι ο κ. Dan Raviv, ο οποίος συμμετείχε σε μια εκποπή της κρατικής τηλεόρασης εδώ στις ΗΠΑ, δηλ. στο γνωστό κανάλι C-SPAN, το 1990 όπου συμπαρουσιαστηκε μαζί με τον συνάδελφό του και συν-συγγραφέα κ Yossi Melman αποκαλύπτωντας, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, την ύπαρκτη μετάφραση της λέξεως MOSSAD, και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΏΣ ΓΡΆΦΕΤΑΙ. Οι δύο συγγραφείς αυτοί είχαν βγεί τότε στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου και νυν διευθύνοντος συμβούλου του C-SPAN, κ. Brian Lamb, μιλώντας για το τότε καινούριό τους βιβλίο με θέμα την ιστορία των μυστικών υπηρεσιών όλων των μεγάλων δυτικών χωρών. Αυτό το βιβλίο ονομάζεται «Every Spy A Prince (1990)» (ο Κάθε κατάσκοπος είναι και πρίγκιπας).

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο από την Αμερικανική κρατική τηλ. εν έτει…1990 όπου είχε αποκαληφθεί τότε αυτό …

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr