Home Greek News Ένταση στο Αιγαίο: Τουρκικό drone πάνω ελληνικά πολεμικά πλοία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση στο Αιγαίο: Τουρκικό drone πάνω ελληνικά πολεμικά πλοία (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 242 views

Ένταση στο Αιγαίο: Τουρκικό drone πάνω ελληνικά πολεμικά πλοία (ΒΙΝΤΕΟ)


Πολεμικό ύφος από τον Ερντογάν…

Πολεμικά πλοία του Στόλου που συμμετέχουν στην άσκηση Παρμενίων ανέφεραν πτήση τουρκικού drone πάνω από την περιοχή στην οποία έπλεαν.

Όπως διαβάζουμε στο militaire.gr, το drone είχε απονηωθεί από τουρκική φρεγάτα που έπλεε στην περιοχή!

Μολονότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, εύλογα αναρωτιέται κανείς, πως θα αντιμετωπιστούν οι συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις, με τον κίνδυνο ενός «θερμού ατυχήματος» ορατότατο, γεγονός που ενδεχόμενα πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια ώρα, ι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμμετέχοντας σε τελετή καθέλκυσης της 4ης κορβέτας τουρκικής ναυπήγησης KINALIADA ανέφερε: «Τα τελευταία γεγονότα στην Μεσόγειο δείχνουν πως πρέπει να είμαστε ισχυροί και στις θάλασσες».

Ο ίδιος υποστήριξε πως: «με τη βοήθεια του Θεού θα αποκτήσουμε και το δικής μας κατασκευής μαχητικό».

Σύμφωνα με τον Ερντογάν, η Τουρκία είναι μία από τις 10 χώρες στον κόσμο που μπορεί να κατασκευάσει, να σχεδιάσει και να συντηρήσει πολεμικά πλοία, χρησιμοποιώντας τις δικές τις δυνάμεις.

Όπως είπε, αυτό που γίνεται με τα αμερικανικά F-35, που οι Αμερικανοί αρνούνται να τους τα δώσουν, έχει κάνει την Τουρκία πιο αποφασιστική. «Όπως φτιάξαμε drones και ελικόπτερα, έτσι θα φτιάξουμε και το δικό μας μαχητικό αεροσκάφος. Η ώρα ζυγώνει. Όταν ξυπνούν τον γίγαντα, θα υποστούν και τις συνέπειες», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΦΩΤΟ eurokinissi

Πηγή >> https://www.el.gr/ethnos/themata/entasi-sto-aigaio-toyrkiko-drone-pano-elli/?fbclid=IwAR1U6J_t6AovE1DZFGEBxUbzyXCkLMrEsEpYPG3iB3o2OfL1b_BQNnItkww

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr