Home Greek News Η λύση Μητσοτάκη  για τους λάθρο.: 13+ νέες δομές φιλοξενίας σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα που θα νοικιαστούν στις 13 περιφέρειες της Ελλάδας!!!

Η λύση Μητσοτάκη  για τους λάθρο.: 13+ νέες δομές φιλοξενίας σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα που θα νοικιαστούν στις 13 περιφέρειες της Ελλάδας!!!

by _
0 comment 148 views

GreekNewsOnDemand.com: Η λύση Μητσοτάκη  για τους λάθρο.: 13+ νέες δομές φιλοξενίας σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα που θα νοικιαστούν στις 13 περιφέρειες της Ελλάδας!!!



Αυτή είναι η λύση στο μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας με τους λαθροεισβολείς;

Παραπάνω από 13 νέες δομές φιλοξενίας σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα που θα νοικιαστούν στις 13 περιφέρειες της Ελλάδας, με ενισχυμένα μέτρα αστυνόμευσης, αναμένεται να δημιουργηθούν το προσεχές διάστημα, όπως αποφασίστηκε χθες το μεσημέρι, μετά από ευρεία σύσκεψη για το ζήτημα διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, αλλά και των περιφερειαρχών της χώρας. 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr