Home ΗΠΑ ΗΠΑ: 11χρονος… οδήγησε τρεις ώρες για να ζήσει με κάποιον που γνώρισε στο Snapchat

ΗΠΑ: 11χρονος… οδήγησε τρεις ώρες για να ζήσει με κάποιον που γνώρισε στο Snapchat

by _
0 comment 100 views

ΗΠΑ: 11χρονος… οδήγησε τρεις ώρες για να ζήσει με κάποιον που γνώρισε στο Snapchat

Newsroom

Ένας 11χρονος στη Νότια Καρολίνα διένυσε πάνω από 300 χιλιόμετρα με… αυτοκίνητο, για να συναντήσει έναν άνδρα που είχε «γνωρίσει» μέσω του Snapchat.

Μετά από τρεις ολόκληρες ώρες οδήγησης, ο ανήλικος σταμάτησε με το όχημα δίπλα από έναν αστυνομικό και του είπε πως έχει χαθεί. Το παιδί μετέβη από την πόλη Simpsonville στο Τσάρλεστον.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο μικρός τούς είπε ότι πήρε το αυτοκίνητο του αδερφού του για να πάει στο Τσάρλεστον, επειδή ήθελε να ζήσει με έναν «άγνωστο άνδρα που γνώρισε στο Snapchat».

Ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι του αγνώστου, χάθηκε το σήμα του GPS. Έτσι, έχασε τη διεύθυνση του άνδρα, καθώς τα μηνύματα στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σβήνονται, μετά την ανάγνωσή τους.

Ο 11χρονος κατάφερε ωστόσο να δώσει το όνομά του, το όνομα του πατέρα του, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο στους αστυνομικούς.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα εις βάρος του άνδρα.

«Θα μου άρεσε απόψε, αυτή τη στιγμή, όποιος μας παρακολουθεί τώρα και είναι γονέας παιδιού, ειδικά 11χρονου, να κάτσει κάτω και να μιλήσει μαζί του σχετικά με το τι κάνει στα social media, τους κινδύνους, τα πλεονεκτήματα και όλα αυτά τα πράγματα που ως γονείς οφείλουμε να τους λέμε (σ.σ. στα παιδιά) κάθε μέρα» δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας του Τσάρλεστον, σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNNi.

An 11-year-old South Carolina boy drove 200 miles to live with a stranger he met on Snapchat, police sayby Christina Maxouris, CNNi.

Πηγή >> https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/191823/hpa-11xronos-odigise-treis-ores-gia-na-zisei-me-kapoion-poy-gnorise-sto-snapchat?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1XJ2vLd_03_Y9Ev8c5XLAZn2uUj1fVlshQ-OPOx5ZDPadHZ-6lVxCcqo4#Echobox=1569434874

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr