Home Greek News Τραμπ: Ποιό κλίμα; 250 εκατ. Χριστιανοί διώκονται για την πίστη τους

Τραμπ: Ποιό κλίμα; 250 εκατ. Χριστιανοί διώκονται για την πίστη τους

by _
0 comment 119 views

Τραμπ: Ποιό κλίμα; 250 εκατ. Χριστιανοί διώκονται για την πίστη τους


Μπορεί η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να περάσει απλώς από τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα και να μην παραστεί σε αυτή να σχολιάστηκε δυσμενώς, ωστόσο η απόφασή του να παραστεί σε πάνελ για τις θρησκευτικές ελευθερίες έγινε δεκτή με ικανοποίηση από πολλούς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την δεκαπεντάλεπτη ομιλία του ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ αποδεσμεύουν 25 εκατ. δολάρια στον αγώνα για την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας και υπογράμμισε:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες βασίζονται στην αρχή ότι τα δικαιώματά μας δεν προέρχονται από την κυβέρνηση, αλλά από τον Θεό. Αυτή η αθάνατη αλήθεια διακηρύσσεται στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας μας και κατοχυρώνεται στην Πρώτη Τροποποίηση του Καταστατικού των Δικαιωμάτων του Συντάγματός μας»

Ο κ. Τραμπ τόνισε ότι περίπου το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σε χώρες όπου οι θρησκευτικές ελευθερίες απειλούνται και υπενθύμισε ότι οι Χριστιανοί είναι οι πλέον διωκόμενοι στον πλανήτη:» Περισσότεροι από 250 εκατ. Χριστιανοί διώκονται για την πίστη τους. Εκτιμάται ότι 11 Χριστιανοί δολοφονούνται κάθε μέρα» υπογράμμισε.

Από ekklisiaonline, ΦΩΤΟ eurokinissi

https://www.el.gr/thriskia/orthodox/tramp-poio-klima-250-ekat-christianoi-dio/?fbclid=IwAR2zscQOyeZLbO8unIs-Pzd_ZZ-nvm2S2CFxq9QL3gCx9DftFDrbv8z3Gzc

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr