Home Greek News Χρεοκοπία Thomas Cook: Πώς θα γίνει ο επαναπατρισμός των 50.000 «εγκλωβισμένων» στην Ελλάδα

Χρεοκοπία Thomas Cook: Πώς θα γίνει ο επαναπατρισμός των 50.000 «εγκλωβισμένων» στην Ελλάδα

by _
0 comment 161 views

Χρεοκοπία Thomas Cook: Πώς θα γίνει ο επαναπατρισμός των 50.000 «εγκλωβισμένων» στην Ελλάδα

Στεφανία Σούκη

Ήδη 15 αεροσκάφη φτάνουν σε Κω, Ζάκυνθο και Κέρκυρα – Τις επόμενες τρεις ημέρες θα έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους περίπου οι μισοί – Οι πατρίδες τους έχουν την ευθύνη επαναπατρισμού τους και επωμίζονται το κόστος – Συνεχείς συσκέψεις στο υπουργείο Τουρισμού –  Τι λένε οι τουριστικοί φορείς

Άμεσα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο επαναπατρισμός των περίπου 50.000 τουριστών που «ξέμειναν» στην Ελλάδα, μετά την χρεοκοπία του κολοσσού Thomas Cook.

Όπως ενημερώνει το υπουργείο Τουρισμού, ήδη προς Ζάκυνθο (όπου βρίσκονται 4.000 τουρίστες), Κέρκυρα, (όπου βρίσκονται 3.000) και Κω φτάνουν 15 αεροσκάφη με σκοπό να παραλάβουν τους ταξιδιώτες και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, περίπου 22.000 τουρίστες θα έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες.

Στην Κέρκυρα σήμερα το πρωί εξαιτίας της ακύρωσης των πτήσεων της Thomas Cook, επιβάτες που περίμεναν να ταξιδέψουν σχημάτισαν ουρές, ακόμα και έξω από το κτήριο του αεροδρομίου:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr