Home Greek News Δ. Καμμένος στο «Ραντάρ»: «18.000 μετανάστες πέρασαν με τα πόδια από τον Έβρο χωρίς έλεγχο – Να έρθει το ΝΑΤΟ»

Δ. Καμμένος στο «Ραντάρ»: «18.000 μετανάστες πέρασαν με τα πόδια από τον Έβρο χωρίς έλεγχο – Να έρθει το ΝΑΤΟ»

by _
0 comment 98 views

Δ. Καμμένος στο «Ραντάρ»: «18.000 μετανάστες πέρασαν με τα πόδια από τον Έβρο χωρίς έλεγχο – Να έρθει το ΝΑΤΟ»

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε δημόσια πρόταση…


Για το μεταναστευτικό αλλά και την εξαφάνιση πολεμικού υλικού στη Λέρο μίλησε ο Δημήτρης Καμμένος, στην ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha 98,9, «Ραντάρ» και τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο.

«Υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα στη χώρα μας το οποίο γνωρίζει το υπουργείο Προστασίας και το Μαξίμου και είναι το μεταναστευτικό. Πάνω από 80.000 έχουν μπει στη χώρα, οι οποίοι είναι εκτός Συρίας και 11.000 δεν έχουν δηλώσει καν χώρα. Περίπου 18.000 άνθρωποι έχουν περάσει από τον Έβρο με τα πόδια το 2018. Όταν μπαίνουν με τα πόδια και δεν ελέγχονται τότε τον στρατό τι τον έχουμε;», δήλωσε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και συνέχισε:

«Πρέπει να αυξηθούν τα μέτρα, δεν μπορούν να περνάνε έτσι από τα σύνορα. Κάνω δημόσια πρόταση να έρθει το ΝΑΤΟ με δύο φρεγάτες μεταξύ Λέσβου, Χίου και Μυτιλήνης. Δεν είναι λύση να βάζουμε τους ανθρώπους στην ενδοχώρα και να μπαίνουν σε κτίρια υπό κατάληψη. Αυτοί οι άνθρωποι χάνουν το δικαίωμα επαναπατρισμού. Αυτή η χώρα πρέπει να σοβαρευτεί. Ναι μεν είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ, αλλά στο τέλος είμαστε μόνοι μας».

Το κλεμμένο πολεμικό υλικό

Ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρθηκε και στο θέμα της Λέρου με τον εξοπλισμό που εξαφανίστηκε.

«Το θέμα της Λέρου το θάψαμε εδώ και δέκα μέρες. Και να ρωτήσω εγώ κάτι. Πόσες υποθέσεις κλοπής στρατιωτικού  υλικού έχουμε τις τελευταίες δεκαετίες; Πόσες έχουν διαλευκανθεί από αυτές; Ποιες υποθέσεις έχουν σταλεί στη δικαιοσύνη; Ποιοι έχουν καταδικαστεί; Δεκαετίες με κλοπή στρατιωτικού υλικού. Αυτά δεν γίνεται να μας πουν μας τα έκλεψαν.

Προχθές βάραγαν με καλάσνικοφ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά το καλάσνικοφ δεν τον βρήκαμε στα Εξάρχεια. Την άλλη μέρα με ίδιο καλάσνικοφ πήγαν και βούτηξαν από τους λιμενικούς τους πήραν τους αιχμαλώτους και πάλι το όπλο δεν το βρήκαμε. Και τώρα έχουμε εξοπλισμό από τη Λέρο. Και νάρκες κατά προσωπικού που έπρεπε να έχουν καταστραφεί. Έχουμε πληρώσει εκατομμύρια και τρώμε πρόστιμα που δεν έχουμε καταστρέψει 1.500 τόνους βόμβες κατά προσωπικού».

http://newpost.gr/politiki/5d88702eed7efd0f26aed071/d-kammenos-sto-rantar-na-erthei-to-nato-18-000-perasan-pezoi-apo-ton-evro-horis-elegho?fbclid=IwAR0E0xD1gu07YtPdJO2uxfmfiUFafuRI8U8NmUFVgogjvzqTB6MUHHl6Au0

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr