Home Greek News Βόμβες Γιάννη Κουντούρη στο «Ακούει το Μαξίμου;» για την συγκεκαλυμμένη Υπόθεση Πυθία-Vodafone!

Βόμβες Γιάννη Κουντούρη στο «Ακούει το Μαξίμου;» για την συγκεκαλυμμένη Υπόθεση Πυθία-Vodafone!

by _
0 comment 381 views

Βόμβες Γιάννη Κουντούρη στο «Ακούει το Μαξίμου;» για την συγκεκαλυμμένη Υπόθεση Πυθία-Vodafone!!!


Στην παρακάτω εκπομπή του «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» του κου Νίκου Νικολόπουλου, ο διαχειριστής των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), Ελληνο-Αμερικανού Ιωάννη Κουντούρη, αποκαλύπτει όλα τα πραγματικά περιστατικά στοιχεία της Υποθέσεως «ΠΥΘΙΑ-Vodafone», όπως προέρχονται εκ του Πορίσματος του ίδιου του αρμόδιου Ανακριτού της ίδιας Υποθέσεως, Δημήτρη Φούκα.

Την υπόθεση αυτήν, όμως, και αν θέλετε την γνώμη μας (βασισμένη σε αυτά που έχει βγάλει η Ελληνική Δικαιοσύνη για την ίδια Υπόθεση), την έχουν συγκαλύψει πολλοί στην Ελλάδα διαχρονικά!!! ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ, όμως, όλα όσα έχουμε βγάλει για αυτό μέσα από τα πολλά άρθρα που έχουν βγάλει εδώ και μήνες (Απρίλ. – μέχρι τώρα) για την ίδια υπόθεση, με έμφαση στο επίσημο προαναφερθέν Πόρισμα, και θα καταλάβετε.

Διαβάστε επίσης το ακόλουθο άρθρο και εκεί θα τα βρείτε όλα >>ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΥΘΙΑ»: Αθωώθηκε ο Μιχάλης Καρχιμάκης παρότι βρέθηκε με απόρρητα έγγραφα στην κατοχή του…!!!

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο και διαβάστε μετά τα κύρια σημεία της εν λόγω Υποθέσης. όπως σας τα έχουμε παράσχει, για να καταλάβετε, σε γενικές γραμμές, περι τίνος πρόκειται….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ; με τον Νικο Νικολοπουλο

Πηγή του βίνυεο >> EURO Channel


ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΚΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΥΘΙΑ»

Υποκλοπες της Vodafone:

– Αμερικανοι κι ο William B Basil

– Eπιφεφαλης αυτής της επιχειρήσεως ήταν ο Basil

– Απλα, ανακαλύφτηκε ότι δεν του επιδοθηκε η κληση σωστά του Basil απο την εισαγγελεία. ΓΙ’ ΑΥΤΟ δεν έχει καταθέσει ΑΚΟΜΗ για την ίδια υπόθεση. ΤΥΧΑΙΟ;;;

– Έπρεπε, μάλλιστα, το ΙΝΤΕΡΠΟΛ να πάει να συλλάβει τον Basil αλλά δεν έχει γίνει, ΑΚΟΜΗ, λόγω παράβλεψης των Ελληνικων αρχων!!!

– Οι Αμερικανοί δεν εχουν ενεργπποιήσει ένταλμα συλληψης!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ?!

– Ο αρμόδιος ανακριτής της ίδιας υποθέσης, κο Δημήτρης Φουκας, δέχεται τηλεφωνα απο την ΕΥΠ το 2013, εκ μερος των Αμερικανων, ζητώντας του να «θάψει» την υπόθεση!! (Δείτε επίσης Υπόθεση “Πυθία”Αποκαλύπτουμε το “βαποράκι” – πράκτορα των αμερικανών),

– Είναι σε αναστολή για τα Νοιμικα ζητήαμτα… Τελικα το δικατήριο αποφάσισε να αναστείλει την διωξη μεχρι να δουν τι θα κανουν…Μπορεί, όμως, να δικαστει ΕΡΗΜΗΝ…

Αποπειρεια δολοφωνίας του Καραμανλή:

– Η υποθ. τεθηκε στο αρχειο αγνωστων δραστων

– Αναφέρεται στο Πόρισμα του Ανακριτή ότι οι Ρώσοι κάνουν λόγω για απόπειρα δολοφονίας κατά του Καραμανλή

– Όταν ο Καρμανλης πληροφορηκε, αλλαξε να το προγραμμα του, άρχιζε να κρύβεται

– ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΩΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

GIS της ΕΥΠ:

– Το Πόρισμα λεει ότι κ ο Αλεξ Ρόντος έκανε παρέμβαση στον Μ. Χρυσοχοϊδη, λόγω παρεμβάσεως ΙΣΛΑΗΛΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ!!! (Σημείωση – Στην αρχή του παραπάνω βίντεο είπα Καρχιμάκη αλλά αυτό ήταν λάθος εκ παραδρομής. Αλλά αργότερα διορθώνω τον εαυτό μου, στην ίδια εκπομπή, αναφέροντας τον ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. ΑΥΤΟ είναι το σωτό.)

– Σύμφωνα με τον ίδιον τον ΡΟΝΤΣΟΣ, με την αλλαγή της κυβερνησης του 2009, ο Εβραιος πρακτορας πλησιάζει τον Ρόντο και του λέει να μην ενταχθεί αυτο το σύστημα στην Ελλάδα!!!

– Ιωάννης Κορατνής για το GIS: “Αν είχαμε αυτο τ ο στησημα, τοτα δεν θα ειχαμε ΛΑΘΡΟ!!!” Απαγορεύτηκε στην ΕΥΠ να προστατεύσει τη χώρα από τους λαθρομετανάστες!!!

Το σκέλος του Καρχιμάκη:

– Το μόνο σκέλος που εκδικαστηκε ήταν αυτο του Καρχιμάκη

– Το Πορισμα κάνει λόγω για διαρροή εγγράφων ΕΥΠ και ΥΠ. Άμυνας

– Οσον αφορά την ΕΥΠ, γνωρίζουμε οτι παροτι υπηχε ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ (2018), ο Καρχιμάκης απαλλάχτηκε μαζι με τους δυο υπαλληλους της ΕΥΠ!!!

– Η μονο κατηγορια που εμεινε και δικαστηκε ηταν, σύμφωνα με το Πόρισμα «Ευρέθησαν και κατασχέθηκαν τα αναγραφόμενα στην οικεία έκθεση έρευνας και κατάσχεσης και ειδικώτερα Πίνακας Οργανώσεως Υλικού και Συγκριτικοί Πίνακες Επάνδρωσης των Ταγμάτων Επιθετικών Ελικοπτέρων (APACHE) της Αεροπορίας Στρατού και χειρόγραφες σημειώσεις, από τις οποίες προκύπτουν επαφές του δ΄ κατηγορούμενου με υπαλλήλους της Ε.Υ.Π. …»

Και επειδή παρακολούθησα ολη την διαδικασία, εκτιμώ, χωρις να θέλω να κρίνω τις αποφάσεις της Δικαιοσύσης, ο εισαγγελέας έκανε λάθος, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ  Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΤΟ 2015, 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΝΕΟΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΠΩΣ Ο ΣΤΗΒ ΛΆΛΑΣ!!!

Για μια πλήρη ανάλυση όλων αυτών, διαβάστε επίσης >>ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΥΘΙΑ»: Αθωώθηκε ο Μιχάλης Καρχιμάκης παρότι βρέθηκε με απόρρητα έγγραφα στην κατοχή του…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr