Home Greek News Στον Πύργο, γιος δέχτηκε μεγάλο πρόστιμο επειδή κέρασε την μητέρα του ένα κουλούρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Πύργο, γιος δέχτηκε μεγάλο πρόστιμο επειδή κέρασε την μητέρα του ένα κουλούρι (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 124 views

Στην αρχή δεν το πιστεύαμε: Στον Πύργο, γιος δέχτηκε μεγάλο πρόστιμο επειδή κέρασε την μητέρα του ένα κουλούρι (ΒΙΝΤΕΟ)


«Απίστευτο κι όμως Ελληνικό» περιστατικό στον Πύργο Ηλείας.

Γιός βρέθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ, επειδή…κέρασε τη μητέρα του ένα κουλούρι! Σίγουρα θα αναρωτιέστε «πως στο καλό συνέβη κάτι τέτοιο»; Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Όλα ξεκίνησαν, όταν πραγματοποιήθηκαν οικονομικοί έλεγχοι σε καταστήματα στον Πύργο Ηλείας για την έκδοση αποδείξεων. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, σε έναν φούρνο της πόλης, οι «δαιμόνιοι» ελεγκτές είδαν πως μια κυρία κρατούσε ένα κουλούρι δίχως να έχει απόδειξη!

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου τότε, εξήγησε πως η…πελάτισσα ήταν η μητέρα του και ότι της χάρισε το κουλούρι και για αυτό δεν είχε εκδώσει απόδειξη. Τότε οι ελεγκτές ζήτησαν από τον καταστηματάρχη τη μνήμη της ταμειακής μηχανής που έδειξε ότι εκείνη την ημέρα είχε εκδώσει αρκετές αποδείξεις με τη συνολική αξία τους να είναι περίπου 70 ευρώ.

Κατόπιν, οι ελεγκτές θεώρησαν ότι ο τζίρος για τον οποίο κόπηκαν αποδείξεις είναι λίγος και ότι ο ιδιοκτήτης του φούρνου δεν εκδίδει όλες τις αποδείξεις με αποτέλεσμα να του επιβάλλουν το πρόστιμο των 500 ευρώ με αφορμή τη μη έκδοση απόδειξης για το συγκεκριμένο κουλούρι.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει ζητήσει ενημέρωση για το περιστατικό προκειμένου να κρίνει αν πρέπει να παρέμβει, όπως στην υπόθεση της ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη που πουλούσε…παράνομα, τερλίκια στη λαϊκή

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN:

(φώτο: Eurokinissi)

Πηγή >> http://www.el.gr/ellada/koinonia/stin-archi-den-to-pisteyame-ston-pyrgo/?fbclid=IwAR2YGwwtnvt_x8FcAy6lVPmPoRH-LD8XCO24EBlHqKZGLWz7Oz3wblHRuHg

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr