Home Greek News Η (Σατα-) NASA (-Μάσα) αδειάζει την Ελένη Αντωνιάδου: δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλός μας.

Η (Σατα-) NASA (-Μάσα) αδειάζει την Ελένη Αντωνιάδου: δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλός μας.

by _
0 comment 48 views

Η (Σατα-) NASA (-Μάσα) αδειάζει την Ελένη Αντωνιάδου: δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλός μας.

Διαβάστε επίσης: Θα πάθετε τη πλάκα της ζωής σας! ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει «NASA» στα…ΕΒΡΑΪΚΑ!!!


NASA: Η Ελένη Αντωνιάδου δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλός μας

Η υπόθεση έφτασε να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ ενώ η Wikipedia άλλαξε το λήμμα της μετά τον σάλο….


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com):

Προτού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο, αναλογιστείτε καλά τα ακόλουθα σημαντικά….

Η NASA αποτελεί μια δήθεν κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ, της οποίας οι ιδρυτές ήταν τα απομεινάρια των Ναζιστών!!! Μιλάμε για τους ΙΔΙΟΥΣ Ναζιστές που είχαν σκορπίσει το ΘΑΝΑΤΟ στην Ελλάδα κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ήμασταν…ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ που δούλευε δήθνε για αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ μια από τους δικούς μας, ενώ έπρεπε την κα Αντωνιάδου να την προειδοποιούμε για αυτο;;;!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ!!!

Ολ’ αυτά έχουν τεκμηριωθεί καλά στα παρακάτω άρθρα μας. Μετά το τέλος του Β’ΠΠ, η CIA δημιούργησε μια μυστική αποστολή με την κωδική ονομασία “Operation Paper Clip” (Επιχείρισις του Συνδετήρος) που είχε να κάνει με την μεταφορά των εναπομείναντων Ναζιστών του Χίτλερ στις ΗΠΑ ώστε να εργασθούν πάνω σε ένα από τα πιο απατηλά έργα που έχουν γίνει ποτέ στην Αμερική: την δημιουργία της NASA για την προώθηση της δήθεν «εξερευνήσεως» του δήθεν «Διαστήματος» με βάση το μοντέλο μιας γης σφαιρικής, κ.ο.κ.

Αλλά πρίν από την έλευση των Ναζιστών στην Αμερική, υπήρξαν οι πρωτεργάτες αυτού του έργου εδώ στην Καλιφόρνια όπου μένω εγώ. Ένας από αυτούς ονομαζόταν…ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ. Και ποιός ήταν αυτός. Μα…ήταν ο συνάδελφος τόσο του L. Ron Hubbard (του δημιουργού της..ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ που έκανε κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, πατήστε εδώ) όσο και του…Αλίιστερ Κρόλεϊ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ;;; Και οι τρείς άνηκαν στις τάξεις των Πεφωτισμένων (Ιλλούμινατι) και ήταν και…ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

Ο Πάρσονς θα δημιουργήσει το JPL (Jet Propulsion Laboratory) στην La Canada όπου λειτουργεί σήμερα ώς μεγάλο παρακλάδι της ΝΑΣΑ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ!!!

H NASA αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος της περιβόητης ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ των ΗΠΑ που κάνει πολλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο…

ΣΟΚ: Η NASA ιδρύθη από πράκτορες-Νατζιστές της CIA που δολοφόνησαν ΕΛΛΗΝΕΣ κάτα το ΔΠΠ!

Όταν ο Τζάκ Πάρσονς, που ίδρυσε το JPL/NASA, «έκλεψε» τη «φωτιά» των…«ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΩΝ» για τους πυραύλους του!

ΣΟΚ – Η NASA παραδέχεται ότι τα καλώδια αερίου των αστροναυτών στην Σελήνη είναι…FAKE (ΨΕΥΤΙΚΑ)! – Η ΑΠΑΤΗ της NASA και η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ

Λύνεται η κάθε απορία για την επίπεδη γη λύνεται…ΕΔΩ με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ…!!!…

Σοκ: Μας κήρυξαν το πόλεμο η NASA, η Λέσχη Μπιλντερμπέργκ και οι Ιλλουμινάτοι και θέλουν να μας εξοντόσουν! – ΕΓΓΡΑΦΑ

ΙΔΟΥ το…ΠΡΩΤΟ «διαστημικό πρόγραμμα» της σατα…NASA:

ΒΟΜΒΑ: Η C.I.A. κυκλοφόρησε έγγραφα από τη δεκαετία του ’50 που αναφέρονται στην…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ και το ΣΤΕΡΕΩΜΑ!

Η γη επίπεδος εστί και τούτο μάλλιστα από καταβολής του κόσμου έως της…σήμερον! Αποδείξεις συγκλονιστικαί!

Η γη-μπάλα της NASA σε σχέση με την…ΚΑ-ΜΠΑΛΑ….«ΤΙ ΚΑΛΑ»!!!

Καταρρέει η NASA-…ΜΑΣΑ: Δεν έχει λεφτά για τη νέα σεληνιακή της αποστολή “ΑΡΤΕΜΙΣ”!!!

Army, Air Force, CIA, Navy & NASA Documents Admit FLAT EARTH!

ΙΔΟΥ η μεγάλη απαγόρευση πτήσεων του ΟΗΕ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία της γης που κρύβει την αλήθεια για την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ!

Μηχανισμός Αντικυθήρων: Αναγνωρίστηκε ως Ιστορικό Μηχανολογικό Ορόσημο και αποδειχνύει ότι η Γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ!

ΣΟΚ: Μέτρηση καμπυλότητας της γης που αποδειχνύει ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! #ΕπίπεδηΓη!

ΑΠΙΘΑΝΟΝ! Χάρτης της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ βρίσκεται στον…ΑΤΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

ΒΟΜΒΑ: CIA: ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΗ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.


Γράφει τώρα το HuffingtonPost…

Η γυναίκα που αποτέλεσε την έμπνευση για να δημιουργηθεί η πρώτη ελληνική κούκλα barbie κατηγορείται για ψευδείς ισχυρισμούς ότι είναι κορυφαία επιστήμονας που έχει κερδίσει βραβεία για το έργο της στη NASA, τονίζει η βρετανική Telegraph που ασχολείται με την υπόθεση της Ελένης Αντωνιάδου, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της.

Ενας εκπρόσωπος της NASA δήλωσε ότι η Ε. Αντωνιάδου δεν υπήρξε υπάλληλος του οργανισμού, χωρίς ωστόσο να αποκλείει την πιθανότητα να είχε εργαστεί κάποια στιγμή σε κάποιο πρότζεκτ ως εξωτερικός συνεργάτης.

Αλλαγή βιογραφικού και στην Wikipedia

Μετά το σάλο που ξέσπασε, βέβαια, ακόμη και η Wikipedia έσπευσε να διορθώσει όσα ανέφερε το σχετικό λήμμα για την Ελένη Αντωνιάδου και τα αμφισβητούμενα κατορθώματά της.

Χαρακτηριστικά διευκρινίζεται πως «η ιδιότητα της ως ερευνήτρια της NASA παρόλο που αναφέρεται σε αρκετά μέσα μαζικής επικοινωνίας δεν τεκμηριώνεται από καμία επαληθεύσιμη πηγή». Παράλληλα, τονίζεται ότι «ο ισχυρισμός πως είναι ″η επιστήμονας που έφτιαξε την πρώτη τεχνητή τραχεία στο κόσμο από βλαστοκύτταρα η οποία μεταμοσχεύθηκε επιτυχώς σε ασθενή″ είναι ανακριβής».

«Παρά τα όποια σχετικά δημοσιεύματα και το βιογραφικό της, η Αντωνιάδου δεν εργάστηκε απευθείας για τη NASA, παρά μόνο παρακολούθησε σαν μεταπτυχιακή φοιτήτρια ένα μικρής διάρκειας πρόγραμμα για 10 εβδομάδες (summer school) στη NASA. Ο ισχυρισμός που τη θέλει να έχει λάβει το βραβείο Εξαιρετικού Ερευνητή NASA -ESA (NASA – ESA Outstanding Researcher Award) το 2012 δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Σύμφωνα με τον διαστημικό επιστήμονα του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς της NASA, Σταμάτη Κριμιζή, η NASA και η ESA έχουν μόνο ξεχωριστά βραβεία. Επίσης, δεν υπάρχει το όνομά της στη λίστα της NASA η οποία περιέχει ονόματα ληπτών βραβείων μέχρι το 2012. Επιπλέον, αναφορικά με τους τίτλους σπουδών της, σε αντίθεση με κάποιους δημοσιευμένους ισχυρισμούς, δεν είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου (PhD). Παρότι ξεκίνησε το 2010 το διδακτορικό της στο πανεπιστήμιο του Ιλλινόις αυτό δεν ολοκληρώθηκε καθώς τελείωσε τις σπουδές της από εκεί το 2012 με τίτλο «μάστερ» (MSc)» υπογραμμίζεται στο ανανεωμένο λήμμα.

To βραβείο «φάντασμα» της πρώτης Ελληνίδας Barbie

Η οργάνωση, πάντως, που έδωσε το βραβείο επιστημονικής αριστείας, το οποίο η κυρία Αντωνιάδου παρέλαβε από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως νωρίτερα αυτό το μήνα, δεν συμμετείχε καθόλου στην επιλογή του νικητή.

Η Ελένη Αντωνιάδου δεν απάντησε στα αιτήματα της Telegraph να σχολιάσει όσα βλέπουν εσχάτως το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την περίπτωσή της. Η ίδια, ωστόσο, με ανάρτησή της στο Facebook την περασμένη Τρίτη, τόνισε πως εργάζεται σε ένα πρότζεκτ της NASS σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη.

Το δημοσίευμα που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας υπογραμμίζει πως η καριέρα της κυρίας Αντωνιάδου έχει μπει στο μικροσκόπιο αυτή την εβδομάδα, με πολλά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας να καταγγέλλουν ότι πολλά από τα διαπιστευτήρια της είναι ψεύτικα και ότι ποτέ δεν κατείχε θέση στη NASA ούτε κέρδισε κάποιο από τα βραβεία της.

Εξάλλου, επισημαίνει η Telegraph, το βραβείο NASA-ESA Outstanding Researcher – που υποτίθεται ότι είχε λάβει η Ε.Αντωνιάδου- δεν φαίνεται να υπάρχει καν ενώ το όνομα της δεν περιλαμβάνεται στα αρχεία της NASA με τους βραβευθέντες.

Τα ελληνικά Hoaxes, μια ομάδα που έχει αφοσιωθεί στο ξεσκέπασμα των fake news, διέψευσε επίσης τον ισχυρισμό της ότι έχει εργαστεί σε μια ομάδα που δημιούργησε το πρώτο εμφύτευμα τραχείας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία σε έναν ασθενή στο University College του Λονδίνου, λέγοντας ότι η ασθενής πέθανε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ η Ε.Αντωνιάδου είχε αναφερθεί ως «Ελληνίδα επιστήμονας παγκόσμιας εμβέλειας» από τα ελληνικά ΜΜΕ, έχοντας συμπεριληφθεί μέχρι και στην περίφημη λίστα του Forbes «30 Under 30» (σ.σ. για τους πιο επιτυχημένους 30αρηδες παγκοσμίως) στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Πριν από δύο εβδομάδες, όταν κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο της, η Νίκη Κεραμέως, δήλωσε: «Το πάθος της για την επιστήμη μας εμπνέει και μας γεμίζει με αισιοδοξία».

Η κυρία Αντωνιάδου είχε αναγγελθεί ως ένα από τα 20 γυναικεία μοντέλα της σειράς «Sheroes» της Barbie, μαζί με το μοντέλο Αντουα Αμποά, την πρωταθλήτρια του τένις Ναόμι Οζάκα και πολλές ακόμη επιτυχημένες γυναίκες. Οι κούκλες αυτές έγιναν με βάση την μορφή των προσώπων αυτών, στο πλαίσιο της 60ης επετείου της Barbie τον περασμένο Μάρτιο.

(με πληροφορίες από TelegraphWikipedia)


https://www.huffingtonpost.gr/entry/nasa-e-elene-antoniadoe-den-eperxe-pote-epallelos-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr