Home Greek News Στο αρχείο έθεσε η επιτροπή πόθεν έσχες την υπόθεση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Στο αρχείο έθεσε η επιτροπή πόθεν έσχες την υπόθεση της Μαρέβας Μητσοτάκη

by _
0 comment 130 views

Στο αρχείο έθεσε η επιτροπή πόθεν έσχες την υπόθεση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Όλγα Παναγιωτίδου

Στο αρχείο τίθεται με απόφαση της επιτροπής πόθεν έσχες η έρευνα που είχε ξεκινήσει για τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής οι αρμόδιοι ελεγκτές που κλήθηκαν να δώσουν «εξηγήσεις» ανέφεραν ότι δικαιολογούνται πλήρως τα περιουσιακά της στοιχεία. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της επιτροπής, με εξαίρεση τον Σπύρο Λάππα από τον ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν στην αρχειοθέτηση της υπόθεσης. Η επιτροπή αποτελείται από δύο βουλευτές της ΝΔ, έναν του ΣΥΡΙΖΑ, έναν Αεροπαγίτης, δύο συμβούλους του ΣτΕ, έναν σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έναν αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς κι από τον πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων, τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Το ελεγχόμενο πόθεν έσχες της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αφορούσε το οικονομικό έτος 2015 και τον τρόπο αγοράς της οικείας Βολταίρου στο Παρίσι.


Πηγή >> https://www.cnn.gr/news/politiki

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr