Home Greek News Σάλος στον Καναδά με ρατσιστική φωτογραφία του Τζάστιν Τριντό με πρόσωπο…ΑΡΑΠΙΚΟ!

Σάλος στον Καναδά με ρατσιστική φωτογραφία του Τζάστιν Τριντό με πρόσωπο…ΑΡΑΠΙΚΟ!

by _
0 comment 119 views

CNN GREECE: Σάλος στον Καναδά με ρατσιστική φωτογραφία του Τζάστιν Τριντό


Η αποκάλυψη της φωτογραφίας, μια εβδομάδα μετά την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές της 21ης Οκτωβρίου, έπεσε σαν «βόμβα», καθώς ο ήδη αποδυναμωμένος από μια σειρά σκανδάλων αρχηγός των Φιλελευθέρων, παρουσιάζεται ως ένας ένθερμος υποστηρικτής της πολυπολιτισμικότητας.

Ο Άντριου Σιρ, ηγέτης του Συντηρητικού κόμματος, δήλωσε ότι η φωτογραφία του Τριντό ήταν ρατσιστική το 2001 και είναι ρατσιστική και σήμερα.

Ένας επιχειρηματίας από το Βανκούβερ, ο Μάικλ Άνταμσον, μέλος της κοινότητας αυτού του σχολείου του Βανκούβερ, έδωσε τη φωτογραφία στο Time. Ο Άνταμσον δεν είχε παρευρεθεί σε εκείνη την εκδήλωση, αλλά εξήγησε πως τον Ιούλιο πως εντόπισε τη φωτογραφία στο ετήσιο φωτογραφικό λεύκωμα του σχολείου και αποφάσισε να τη δώσει στη δημοσιότητα.

Αρκετά δημόσια πρόσωπα έχουν αναγκαστεί να απολογηθούν τα τελευταία χρόνια για την πρακτική του «blackface», μια ρατσιστική παράδοση του 19ου αιώνα κατά την οποία οι λευκοί ηθοποιοί μακιγιάρονταν σε μαύρους για να χλευάσουν τους Αφροαμερικανούς.

ΠΗΓΗ >> https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/191106/salos-ston-kanada-me-ratsistiki-fotografia-toy-tzastin-trinto?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0iOYuEpXnsOOeJdfBl7BP9u2WuTtKt1O40oG6kv4e0KRdwlsEPsoY7GK4#Echobox=1568869419

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr