Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετά το κτύπημα στην Αramco έκρηξη στα διυλιστήρια της ENI στην Ιταλία! – Τυλίχτηκαν στις φλόγες (φωτό)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετά το κτύπημα στην Αramco έκρηξη στα διυλιστήρια της ENI στην Ιταλία! – Τυλίχτηκαν στις φλόγες (φωτό)

by _
0 comment 135 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετά το κτύπημα στην Αramco έκρηξη στα διυλιστήρια της ENI στην Ιταλία! – Τυλίχτηκαν στις φλόγες (φωτό)


Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στα διυλιστήρια της ENI στην Ιταλία.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Corriere η έκρηξη έγινε στην πόλη Σανατσάρο στην επαρχία της Πάβια και έλαβε χώρα γύρω στις 6:35 το πρωί. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Πυκνός μαύρος καπνός έχει σκεπάσει τα πάντα, ενώ οι φλόγες φαίνονται από πολύ μακριά.

Τα συγκεκριμένα διυλιστήρια είναι από τα μεγαλύτερα της Ιταλίας και δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται πυρκαγιά. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί το 2016 και το 2017.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η έκρηξη έλαβε χώρα λίγες ημέρες μετά το κτύπημα στην Αramco. Ενδιαφέρον θα έχει να γίνει γνωστό ποια ήταν η αιτία της έκρηξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/805092_ektakto-meta-ktypima-stin-aramco-stis-floges-kai-ta

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr