Home Greek News Όταν έγινε το «Μυστικό Δείπνο» Μαρινάκη – Γιάννας με «μενού» κυβέρνηση, media και Ολυμπιακό! [upd]

Όταν έγινε το «Μυστικό Δείπνο» Μαρινάκη – Γιάννας με «μενού» κυβέρνηση, media και Ολυμπιακό! [upd]

by _
0 comment 332 views

Όταν έγινε το «Μυστικό Δείπνο» Μαρινάκη – Γιάννας με «μενού» κυβέρνηση, media και Ολυμπιακό! [upd]

14 Μαΐου 2018


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε «μυστικό δείπνο» με την Γιάννα Αγγελοπούλου, προκειμένου να γίνουν οι πρώτες διερευνητικές συζητήσεις για συμμετοχή της δεύτερης στα μίντια που έχει με τον έναν ή άλλο τρόπο στην κατοχή του, αλλά και στα ιδιοκτησιακά και δοικητικά του Ολυμπιακού.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η συνάντηση αυτή, πληροφορίες φέρουν να έγινε στο αγαπημένο glamorous στέκι της Γιάννας. Για όσες και όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για ιδιωτικό κλαμπ, σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της Αθήνας, το οποίο απαριθμεί 1.300 μέλη, που έχουν πληρώσει 500 ευρώ για εγγραφή, κι άλλα τόσα δίδουν ετησίως. Για να εγγραφείς μάλιστα, πρέπει να προταθείς από ένα τουλάχιστον μέλος, ενώ υπογράφεις και πρωτόκολλο εμπιστευτικότητας. Με λίγα λόγια, απαγορεύεται να δώσεις χωρίς σχετική άδεια στη δημοσιότητα φωτογραφίες μέσα από τον χώρο, ούτε επιτρέπεται σε μέλος να διαδώσει πληροφορίες, σχετικά με το ποιους είδε και τι άκουσε μέσα σε αυτόν τον ιδιωτικό glamorous χώρο.

Να θυμίσω ότι το «Salon de bricolage», για αυτό πρόκειται, έγινε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης στο κοινοβούλιο, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2014, όταν ο τότε βουλευτής και πάλαι ποτέ «πράσινος» υπουργός, Πάρις Κουκουλόπουλος, είχε κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι δείπνησε στο εν λόγω ιδιωτικό κλαμπ με δύο ισχυρές γυναίκες (την Γιάννα Αγγελοπούλου και την Μαριάννα Λάτση), δραστήριες στα δημόσια πράγματα…

Σε αυτό το ιδιωτικό κλαμπ, λοιπόν, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, χωρίς να είμαι μέλος, αυτή τη φορά η Γιάννα με την παρότρυνση μάλλον και της Μαριάννας (αυτό τουλάχιστον με διαβεβαιώνει ο πληροφοριοδότης μου), συνάντησε τον «στριμωγμένο» από την κυβέρνηση και τις δικαστικές αρχές εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να δειπνήσουν. Τι περιλάμβανε το μενού; Η πηγή μου λέει ότι αυτή η αρχική συνάντηση ήταν περισσότερο διερευνητική, ειδικά από πλευράς του ερυθρόλευκου ηγέτη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφενός, φέρεται να επιθυμεί διακαώς να κλείσει το μέτωπο που έχει ανοίξει -με υπαιτιότητα του- απέναντι στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και, αφετέρου, ανίχνευσε το αν και κατά πόσο η Γιάννα συνεχίζει να θέλει, όπως στο παρελθόν -επί ηγεσίας Κόκκαλη- να εισέλθει στα ιδιοκτησιακά και διοικητικά δρώμενα του Ολυμπιακού.

Μπορεί να μη ξέρω (ακόμη) αν τα βρήκαν… όμως, αυτό που με διαβεβαίωσε η πηγή μου είναι ότι, η Γιάννα δεσμεύθηκε και για επόμενη συνάντηση, στην οποία θα ανοίξει τα «χαρτιά» της. Προφανώς, στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, θα επιχειρήσει με τη σειρά της να ανιχνεύσει, τόσο τις υπερατλαντικές προθέσεις, όσο και αυτές από πλευράς Μεγάρου Μαξίμου… Ίδωμεν! Πάντως, αν λάβει το «ΟΚ» και από τις δύο -άνωθεν- πλευρές, δεν αποκλείω το deal με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επεκταθεί και στον χώρο των Media. Ίσως και στο μπάσκετ… Αν αληθεύει μία ακόμη (παράλληλη) πληροφορία: Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ βολιδοσκοπεί να πάρει από τους αδελφούς Αγγελόπουλους και την ΚΑΕ!

Μείνετε συντονισμένοι στα Piperata.gr για ακόμη πιο πιπεράτα παρασκήνια… 

ΥΓ. (upd ενημέρωσης): Το που ακριβώς έγινε το ραντεβού, αν είναι κλειστό ή αν άνοιξε για να γίνει το δείπνο το εν λόγω μαγαζί, αν έγινε η συνάντηση στο ελληνικό, στο Κολωνάκι ή στο εξωτερικό… μικρή σημασία έχει! Η είδηση και το θέμα δεν είναι που έφαγαν ακριβώς, αλλά το «μενού»… που είχαν οι παραπάνω πρωταγωνιστές! Και δεν κυριολεκτώ στο μενού… Μιλώ για την ταμπακιέρα… Για την ουσίαΚι αυτή είναι όπως αποκαλύπτεται στο επίμαχο ρεπορτάζ, το οποίο από τις εξελίξεις και τα γεγονότα θα επιβεβαιωθεί, όπως σχεδόν όλες που σάς παρέχω, ειδικά διά υπογραφής μου! Η πηγή μου ήταν και παραμένει απολύτως αξιόπιστη, και είναι πολύ κοντά στα πράγματα… Για να μην επιβεβαιωθεί, θα πρέπει να έχει μπει «κάποιο χέρι» από την Ελλάδα και τον υπερατλαντικό… Το ρεπορτάζ, αρέσει δεν αρέσει, όπως και οι αποκαλύψεις μου, συνεχίζονται! Παραμείνετε συντονισμένοι! 


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr