Home Greek News Χιλιάδες Νεκρές Μέλισσες Μετά Από Τον Σεισμό Των 7.1R Που Έπληξε Την Καλιφόρνια

Χιλιάδες Νεκρές Μέλισσες Μετά Από Τον Σεισμό Των 7.1R Που Έπληξε Την Καλιφόρνια

by _
0 comment 176 views

Χιλιάδες Νεκρές Μέλισσες Μετά Από Τον Σεισμό Των 7.1R Που Έπληξε Την Καλιφόρνια


Ο χρήστης των Social media, Khalil Underwood, αποτύπωσε σε ένα συγκλονιστικό βίντεο την στιγμή που χιλιάδες νεκρές μέλισσες κάλυπταν το έδαφος μπροστά του.

Ορισμένες από τις μέλισσες ήταν ακόμα ζωντανές και φαινόταν να προσπαθούν να πετάξουν πριν πεθάνουν μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,1R. Μια πιθανή εξήγηση για αυτό το τραγικό γεγονός που φαίνεται στα βίντεο, είναι ότι οι μέλισσες πιθανώς να αισθάνονται το μαγνητικό πεδίο της γης και να το χρησιμοποιούν για πλοήγηση.

Ένας σεισμός θα μπορούσε να διαταράξει το μαγνητικό πεδίο της γης και ενδεχομένως θα μπορούσε να δημιουργήσει σύγχυση στις μέλισσες, κάτι που μπορεί να τις οδηγεί στον θάνατο.

Οι επιστήμονες γνωρίζουν το γεγονός ότι τα έντομα και τα ζώα, συμπεριφέρονται παράξενα πριν από ένα σεισμό και συχνά αντιλαμβάνονται τον σεισμό πριν από τους ανθρώπους. Δεν είναι γνωστό τι τα κάνει να έχουν αυτό το αξιοσημείωτο ένστικτο.

Μια τριετής μελέτη που διεξήχθη στη Βόρειο Ταϊβάν, παρουσίασε τα αποτελέσματα παρακολούθησης πληθυσμών εντόμων σε καιρούς που έπληξαν την χώρα σεισμοί μεγέθους 7,3 και 6,8.

Ως αποτέλεσμα της έρευνας αυτής, παρατηρήθηκε μεγάλη μείωση σε μεμονωμένα είδη εντόμων καθώς και μεμονωμένα έντομα. Διαπίστωσαν επίσης ότι επηρεάστηκαν τα έντομα που ζουν κάτω από την γη και κοντά στο νερό.

Το ασυνήθιστο και ατυχές γεγονός συνέβη μετά από τον σεισμό μεγέθους 7,1R που έπληξε τη νότια Καλιφόρνια, την μεγαλύτερη δόνηση που γνώρισε η χώρα εδώ και δύο δεκαετίες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες.


https://www.aetos-apokalypsis.com/2019/07/xiliades-nekres-melises.html?m=1&sfns=mo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr