Home Greek News Νέο πύρινο μέτωπο στην Εύβοια – Στην περιοχή Τραχήλι (pics&vids)

Νέο πύρινο μέτωπο στην Εύβοια – Στην περιοχή Τραχήλι (pics&vids)

by _
0 comment 105 views

Νέο πύρινο μέτωπο στην Εύβοια – Στην περιοχή Τραχήλι (pics&vids)

Newsroom

Μια ακόμη δασική πυρκαγιά, αυτή τη φορά στην περιοχή Τραχήλι του δήμο Κύμης, ξέσπασε στην Εύβοια, κοντά στα μέτωπα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Σύλληψη 64χρονου

Νωρίτερα σήμερα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 64χρονου άνδρα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην Εύβοια.

Από τα ξημερώματα δίνει μεγάλη μάχη με τις φλόγες σε όλα τα μέτωπα, όπως σημείωσε στο CNN Greece, o περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. 

Ο άνδρας συνελήφθη χθες από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κύμης ως υπαίτιος για τη φωτιά.

Ο συλληφθείς φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας χόρτα. Θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) βρίσκεται στην περιοχή της Εύβοιας, προς διερεύνηση των αιτιών, για τις πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη στον Άγιο Γεώργιο και στο Πυργί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.! >> https://www.cnn.gr/news/ellada/story/183288/neo-pyrino-metopo-stin-eyvoia-stin-perioxi-traxili

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr