Home Greek News Ιδού η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ του Μνημονίου που έγινε για να σωθεί το ΔΝΤ και να καταστραφεί η Ελλάδα!!!

Ιδού η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ του Μνημονίου που έγινε για να σωθεί το ΔΝΤ και να καταστραφεί η Ελλάδα!!!

by _
0 comment 330 views

Ιδού η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ του Μνημονίου που έγινε για να σωθεί το ΔΝΤ και ξένες τράπεζες και να καταστραφεί η Ελλάς…!!!


Τα μνημόνια είναι προϊόν ΑΠΑΤΗΣ της ανώνυμης εταιρείας που λέγεται… Δ.Ν.Τ. που αυτό καθ’ εαυτό είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!! Άρα…ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ που έχουν επιβληθεί σε έθνη σε όλον τον κόσμο, όπως η…ΕΛΛΑΔΑ…!!!

Αυτό το έχουν καταγγείλει μεγάλοι γερουσιαστές του αμερικανικού Κονκρέσου εδώ και ΧΡΟΝΙΑ αλλά…ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ άκουγαν…


Η Ελλάδα το 2009 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ από μνημόνια και «πακέτα διασώσεως, κτλ., γι᾽αυτό ο ΓΑΠ το ΔΝΤ εκβίασαν και απείλησαν στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ για να χαλκεύσουν και ΔΙΩΓΚΩΣΟΥΝ τα νούμερα τόσο του ελλείματος όσο και του εθνικού χρέους σαν αφορμή η Ελλάδα να υποβληθεί υπο τον έλεγχον ξένης δυνάμεως και να μπουν σαν εχέγγυο (του δανεισμού που θα πάρει από την ΤΡΟΙΚΑ) ο πλούτος και τα περιουσιακά της στοιχεία για…99 χρόνια…!!! 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ άρθρα μας θα σας εξηγούν το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ έγιναν τόσο ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΥΠΟΥΛΑ τα Μνημόνια εις βάρος της Ελλάδος μας από τις σκοτεινές δυνάμεις της ΤΡΟΙΚΑ και των ΗΠΑ (που ελέγχει το ΔΝΤ) που πρέπει να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ…ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για αυτήν απάτη που έγινε μόνο και μόνο για να καταστφαφεί το μεγαλειώδες ελληνικό γέγονος (που έδωσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην ανθρωπότητα γιατί είναι το ΦΩΣ του Θεού όπως εκφράζεται δια μέσου του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας) και να κλαπεί ο αμύθυτος πλούτος της που είναι ανυπολόγιστος!!!

Γι’ αυτό συνεδρίασε η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ στην…ΑΘΗΝΑ το 2009 γιατί ΕΚΕΙ είχε αποφασισθεί η απομάκρυνσις του Κώστα Καραμανλή από την εξουσία ώστε να αντικατασταθεί από τον Γιώργο Παπανδρέου που θα οδηγούσε την Ελλάδα σε αυτήν την 10ετή κρίση• ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ. Το πρώτο άρθρο μας εδώ θα σας τα εξηγήσει όλα. Εκεί είχαν συμφωνήσει όλοι οι τότε σύνεδροι της Λέσχης να δοθούν περαιτέρω αρμοδιότητες εκτεταμένες στο…ΔΝΤ ώστε να είναι εις θέσιν να αρχίσει να…«ΡΗΜΑΖΕΙ» χώρες σαν παρά ποτέ, όπως η…ΕΛΛΑΔΑ, στης οποίας το έδαφος συνεδρίαζαν μόνο λίγους μήνες ΠΡΙΝ την έναρξη της καταστροφικής για την Ελλάδα κυβερνήσεως του ΓΑΠ, του μεγάλου ΠΡΑΚΤΟΡΩΣ του Δ.Ν.Τ., που ήδη ήταν σε «πλακάκια» με το ΔΝΤ την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ της θητείας του ως Προθυπουργού της Ελλάδος.

Γι’ αυτό άλλωστε ήταν οι Αμερικανοί που προσπαθούν να εξωντώσουν τον Καραμανλή με την CIA, όπως εκφράζεται καλύτερα μέσα από την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ», που μόνο «θεωρία συνωμοσίας» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά αφορά ουσιαστικά το ΠΩΣ και το….ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα έχει μπει κάτω από τον έλεγχο ξένου προτεκτοράτου, διότι ΑΝ η εν λόγω υπόθεσις έχει ερευνηθεί πλήρως και αρμοδίως από το ελληνικό νομικό σύστημα, συνενέσει της εκάστοτε ελληνικής κυβερνήσεως (από το 2009 και μετά), τότε η Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ θα ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΗ κι ο ΓΑΠ και οι προδότες της χώρας…ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ…!!!….

Ο Jim Tucker για Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και Ελλάδα
Αποκάλυψη: Στα όρθια σε μία κουζίνα Παπανδρέου και Στρος Καν έφεραν το ΔΝΤ
Ναόμι Κλάιν: “Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από χρεοκοπία”
Η Daily Telegraph: «Το ΔΝΤ έσωσε τις τράπεζες καταστρέφοντας την Ελλάδα»
Έκρυψαν το πετρέλαιο για να μας βάλουν στο ΔΝΤ
Το παζλ της στημένης χρεοκοπίας και το χρονικό της εισόδου της χώρας μας στο ΔΝΤ | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Τα $700 εκατομμύρια “της Μαργαρίτας Παπανδρέου” είναι τα λεφτά που πήρε ο γιός της,…ΓΙΩΡΓΟΣ, για να ξεπουλήσει την Ελλάδα στο…ΔΝΤ!
Να ΓΙΑΤΙ οι κυβερνώντες μας δεν μπορούν να πούν ΟΧΙ στους δανειστές: Τους ΑΠΕΙΛΟΥΝ με ανατροπή και αφού υποταχτούν, τους ΛΑΔΩΝΟΥΝ!
To WikiLeaks για το απατηλό ΔΝΤ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ GEORGETOWN ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
EKTAKTH EIΔΗΣΗ…O Thomsen ζητεί ολική έξοδο του ΔΝΤ από το Πρόγραμμα!!!
Ιδού η μεγάλη ΑΠΑΤΗ των BRICS που είναι με τη Goldman Sachs, ΔΝΤ και το μεγάλο κεφάλαιο!
ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!
Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει μέγας Αμερικανός γερουσιαστής!
Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ, που επέβαλαν τον…ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Στον Κώδικα Μυστηρίων απόψε ο Γιάννης Κουντούρης για τις διαρροές του Wikileaks και ΔΝΤ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr